default-image

Ξεναγήθηκαν στο ΒΑΚ από Σηφάκη τα στελέχη της Στουτγκάρδης

Αθλητισμός
Ξεναγήθηκαν στο ΒΑΚ από Σηφάκη τα στελέχη της Στουτγκάρδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιασμένοι από το τις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, έμειναν στελέχη και χορηγοί της Στουτγκάρδης που βρίσκονται αυτήν την εποχή στο Ηράκλειο.

Ο ΟΦΗ μέσα από τον Ηρακλειώτη προπονητή Γιώργο Μεταξαράκη, ο οποίος είναι Γενικός διευθυντής των ακαδημιών του Γερμανικού συλλόγου, επιχειρεί να ξεκινήσει μια συνεργασία με την Γερμανική ομάδα σε θέματα ακαδημιών και λειτουργίας ομάδας, αλλά γιατί όχι και ανταλλαγής φιλοξενίας.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Αντίπας Σηφάκης σε άπταιστα Γερμανικά ξενάγησε στο ΒΑΚ και μίλησε για πολύ ώρα με τους προπονητές και τους χορηγούς της Στουτγκάρδης που βρίσκονται στο Ηράκλειο και τους κάλεσε να κάνει η Γερμανική ομάδα την χειμερινή της προετοιμασία στην Κρήτη και το αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ.

«Είναι μια καλή ευκαιρία να δημιουργηθεί ένας δεσμός μεταξύ του ΟΦΗ και της Στουτγκάρδης, μιας από τις πιο ιστορικές ομάδες της Γερμανίας, η οποία περνάει και αυτή όπως και εμείς την κρίση της, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα επανέλθει» ανέφερε ο κ. Σηφάκης και πρόσθεσε: «Επειδή ένας κρητικός είναι μαζί σας, ο Γιώργος Μεταξαράκης, το θεωρούμε μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε τη σχέση μας από τις ακαδημίες και το αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ. Εμείς θέλουμε να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας με τις δικές σας εμπειρίες και το υψηλό επίπεδο λειτουργίας που έχετε. Θα ήθελα να μεταφέρετε στα στελέχη της Στουτγκάρδης, την επιθυμία του ΟΦΗ να σας φιλοξενήσει στην χειμερινή σας προετοιμασία και αν με το καλό ανέβουμε και εμείς στην Α' Εθνική, να επιλέξουμε το δικό σας προπονητικό κέντρο για την προετοιμασία μας».

Οι Γερμανοί με την σειρά τους ευχαρίστησαν τον πρόεδρο του ΟΦΗ για την φιλοξενία και ανέφεραν ότι «είναι πολύ καλό που ξεκινάει αυτή η σχέση του ΟΦΗ με την Στουγκάρδη. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε αυτή η συνεργασία να δυναμώσει και να χτίσουμε σιγά-σιγά πάνω σε αυτήν».

Ο ΟΦΗ πρόσφερε στους Γερμανούς επισκέπτες αναμνηστικά δώρα του ΟΦΗ, ενώ ο πρόεδρος της Κρητικής ομάδας τους κάλεσε και στο παιχνίδι της Κυριακής (22/5) με τον Φωστήρα.

Να σημειωθεί ότι οι Γερμανοί την Δευτέρα (16/5) είχαν συνάντηση με τον προπονητή του ΟΦΗ Νίκο Νιόπλια στο ΒΑΚ και αντάλλαξαν απόψεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News