default-image

Έδωσε 8,5 τόνους αγγουριών για οικογένειες με ανάγκη

Κρήτη
Έδωσε 8,5 τόνους αγγουριών για οικογένειες με ανάγκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μία πρωτόγνωρη κίνηση ανθρωπιάς, ένας παραγωγός από το Τυμπάκι παρέδωσε για διανομή σε οικογένειες που έχουν ανάγκη 8,5 τόνους κηπευτικά τα οποία μοιράστηκαν σήμερα από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Οι ανάγκες για τη στήριξη αδύναμων οικογενειών καθημερινά αυξάνονται επισημαίνει με προβληματισμό ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου ευχαριστώντας όλους τους επαγγελματίες και πολίτες που συνεισφέρουν συχνά με τις δωρεές τους.

8,5 τόνους αγγουριών και άλλων κηπευτικών από το Τυμπάκι μοίρασε σήμερα το εργατικό κέντρο Ηρακλείου σε εκατοντάδες οικογένειες  τις οποίες στηρίζει μέσω της διανομής τροφίμων που γίνεται σε τακτική βάση.

Η βοήθεια αυτή μοιάζει με σταγόνα στον ωκεανό, σχολιάζει με προβληματισμό ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου όπου φτάνουν καθημερινά αιτήματα για βοήθεια σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Η προσφορά πάντως παραγωγού από την περιοχή του Τυμπακίου αξιοποιήθηκε σήμερα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς από το πρωί δεκάδες δικαιούχοι προσήλθαν για να προμηθευτούν τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News