default-image

Σπρωξιές, απειλές και αστυνομία στο Δ.Σ. (video)

Κρήτη
Σπρωξιές, απειλές και αστυνομία στο Δ.Σ. (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτες είναι οι σκηνές που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός της ΚΡΗΤΗ TV στο δημοτικό συμβούλιο Ιεράπετρας όπου "κόκκινο πανί" αποτέλεσε η παρουσία του Γιώργου Καλλιντέρη ,επιστημονικού συνεργάτη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Ν. Λασιθίου Μ. Θραψανιώτη.

Ο οργισμένοι πολίτες όχι μόνο επιτέθηκαν στον κ.Καλλιντέρη αλλά και τον προπηλάκισαν με αποτέλεσμα λίγο να λείψει να «έρθουν στα χέρια».

Κλήθηκε η αστυνομία

Καρέ- καρέ μάλιστα αποτυπώνονται οι στιγμές έντασης με τους  πολίτες να σπρώχνουν βίαια τον κ.Καλλιντέρη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ενώ κλήθηκε ακόμη και η αστυνομία που εμφανίστηκε στο σημείο.

Τον γύρισαν μάλιστα  με σπρωξιές πίσω στην αίθουσα ενώ κλήθηκε η Αστυνομία, άνδρες τις οποίας σε λίγα λεπτά εμφανίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και συνόδευσαν μετά από αρκετή ώρα εν μέσω διαμαρτυριών τον κ. Καλλιντέρη στο αυτοκίνητό του.

Υπενθυμίζεται ότι ένταση προκλήθηκε στη διάρκεια της συζήτησης αργά το βράδυ της Δευτέρας, για τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, καθώς διαφαίνεται η μετατροπή του σε ένα απλό Κέντρο Υγείας.  

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News