default-image

Έφτασε τα 6 DAN ο Γεροντής

Αθλητισμός
Έφτασε τα 6 DAN ο Γεροντής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο μικρό κλαμπ των αναγνωρισμένων από την παγκόσμια Ομοσπονδία International tae kwon do Federation, με έδρα τη Βιέννη, που είναι και η μόνη αναγνωρισμένη Παγκόσμια Ομοσπονδία για το άθλημα του tae kwon do itf, ανήκει πλέον ο Ιωάννης Γεροντής.

Ο προπονητής της σχολής Gerontis Fighters είχε την τιμή κατά το φετινό Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη, να του απονεμηθεί από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Αναστάσιο Βαλασιάδη το κορεάτικο δίπλωμα 6 DAN. Η διάκριση αυτή αποτελεί ουσιαστικά επιβράβευση της 30χρονης ενασχόλησής του με το άθλημα ως αθλητής και ως προπονητής πλέον.

Ο Ιωάννης Γεροντής είναι τεχνικός υπεύθυνος σε 7 συλλόγους στην ανατολική Κρήτη. Διπλωματούχος προπονητής από την Αθλητική Ομοσπονδία tae kwon do Ελλάδος, είναι κάτοχος International tae kwon do instructor από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Tae kwon do ITF, έχει παρακολουθήσει αμέτρητα σεμινάρια (προπονητικής και διαιτησίας) τόσο σε πανελλήνιο επίπεδο, όσο και σε διεθνές.

Έχει δίπλωμα εξεταστή από την Αθλητική Ομοσπονδία tae kwon do Ελλάδος και την Παγκόσμια Ομοσπονδία ITF, δίπλωμα διαιτησίας Β κατηγορίας και δίπλωμα διαιτησίας Α κατηγορίας, ενώ χαίρει της εκτίμησης σπουδαίων προσωπικοτήτων των πολεμικών τεχνών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News