Ειδήσεις

Παροξυσμός στην Κρήτη για τα 9,5 εκατ. του Τζόκερ!

Το μεγαλύτερο ποσό που έχει κληρώσει μέχρι σήμερα για το 2016 αναμένεται να μοιράσει το Τζόκερ, με δεκάδες Κρητικούς να συρρέουν στα κατά τόπους πρακτορεία για να... μαντέψουν τους τυχερούς αριθμούς και με την ελπίδα να καταφέρουν να είναι αύριο οι νέοι εκατομμυριούχοι του τυχερού αυτού παιχνιδιού.

Οι τυχεροί αριθμοί

Οι τυχεροί αριθμοί είναι: 9,15,41,27,35 και αριθμός τζοκερ το 8

Δυνατοί παίκτες οι Κρητικοί

Οι Κρητικοί σύμφωνα με τοπικούς πράκτορες, έχουν δώσει δυναμικό "παρών", ευελπιστώντας να αλλάξουν τη ζωή τους και να γίνουν πολυεκατομμυριούχοι.

Τα πρακτορεία έχουν πάρει "φωτιά", όπως είναι αναμενόμενο και μόνο στη σκέψη ότι η θεά τύχη μπορεί να τους χαμογελάσει, άνθρωποι όλων των ηλικιών σπεύδουν να παίξουν Τζόκερ με απλά ή σύνθετα συστήματα περιμένοντας με αγωνία την ώρα της κλήρωσης στις 22:00 ακριβώς.

Να υπενθυμίσουμε ότι τελευταία φορά που η Κρήτη είχε αναδείξει υπερνικητή που είχε καταφέρει να βρει και τους 5 συν ένα μαγικούς αριθμούς ήταν αρχές Μαρτίου με το τυχερό δελτίο να πέφτει σε πρακτορείο της Άνω Βιάννου και τον κάτοχο του χρυσού δελτίου να γίνεται πλούσιος κατά 740.000 ευρώ. Ενώ μόλις την περασμένη Κυριακή ένας υπερτυχερός απο τα Χανιά κέρδισε 58.680 ευρώ καθώς έπιασε τους πέντε τυχερούς αριθμούς πλην του Τζόκερ.

Αν και απόψε δεν βρεθούν οι τυχεροί πέντε συν ένας αριθμοί που θα αντιστοιχούν στα 9,5 εκατομμύρια ευρώ, το ποσό που θα μεταφερθεί στην επόμενη κλήρωση θα αποτελεί αστρονομικό νούμερο!

Σημειώνεται ότι στην προηγούμενη κλήρωση της Πέμπτης (12/5) στην δεύτερη κατηγορία του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ υπήρξαν 5 νικήτριες στήλες με κέρδη από 104.000 ευρώ η κάθε μία ενώ συμπληρώθηκαν πάνω από 11.777.000 στήλες.

Χαρακτηριστικό της φρενίτιδας που επικρατεί είναι ότι ο ρυθμός συμπλήρωσης στηλών, το μεσημέρι της Κυριακής, έφτασε στις 10.000 το λεπτό!

Το Τζόκερ από τις αρχές της χρονιάς έχει μοιράσει συνολικά 35,5 εκατ. ευρώ! Οκτώ από τους νικητές έγιναν εκατομμυριούχοι σε μια μόνο στιγμή, καθώς πέτυχαν το μαγικό συνδυασμό 5+1 και μοιράστηκαν μεταξύ τους το ποσό των 10.750.000 ευρώ.

Το αστρονομικό ποσό των 9,5 εκατ. ευρώ που μοιράζει το παιχνίδι του ΟΠΑΠ διαμορφώθηκε ύστερα από 14 συνεχόμενα τζακποτ.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης - Βάλια Μπούη

Σχόλια