Ειδήσεις

Χανιά: Τα "καρφιά" της Μ.Σπυράκη και οι εξελίξεις στο Mega

Για τα γεγονότα της επικαιρότητας αλλά και τα πρόσωπα των ημερών μίλησε η  ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη που βρέθηκε το Σάββατο στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την ημέρα της Ευρώπης.

Η κ.Σπυράκη δεν δίστασε να αφήσει αιχμές σε βάρος του υπουργού Μεταφορών και να μιλήσει για τις εξελίξεις στο Μega.

Καρφί για τον υπουργό Μεταφορών

Σύμφωνα με το zarpanews.gr η κ.Σπυράκη τόνισε πως η στήριξη στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων θα έχει θετικό πρόσημο, "πετώντας" παράλληλα και τα "καρφιά" της στον Υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη λέγοντας πως, " ο κ. Σπίρτζης έκλαψε λίγο και μετά… έβαλε την υπογραφή του" .

Για τις τηλεοπτικές άδειες

Όσον αφορά στις τηλεοπτικές άδειες, υπογράμμισε πως: " το κλείσιμο των μέσων ενημέρωσης θα αυξήσει τα ποσοστά ανεργίας γι αυτό λοιπόν σε κάθε περίπτωση, προωθείται η επέκταση αλλά και η συγχώνευση τους, αν αυτό θα καταφέρει να "σώσει" θέσεις εργασίας".

Για τις εξελίξεις στο Mega

Η ευρωβουλευτής και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο Mega, με την κ. Σπυράκη να εμφανίζεται αφενός υπερήφανη για τα χρόνια που δούλεψε εκεί, αφετέρου να τονίζει πως "τα σημαντικότερα στελέχη που κράτησαν το κανάλι, όλα αυτά τα χρόνια, βρίσκονταν πάντα πίσω από τις κάμερες ή κατείχαν βοηθητικές θέσεις".

Ενώ κλείνοντας την ομιλία της, τόνισε για την οικονομία της χώρας αλλά και των θέμα των συντάξεων με νόημα πως " η ανάπτυξη της οικονομίας θα έρθει, αλλά το θέμα είναι να αντέξουμε μέχρι τότε για να καταφέρουμε να πάρουμε σύνταξη.

(Φωτογραφία zarpanews.gr)

Σχόλια