Ειδήσεις

Πόσο θα συνεχιστούν οι λασποβροχές στην Κρήτη

Ανοιξιάτικες μπόρες σημειώθηκαν από το πρωί του Σαββάτου στην Κρήτη αλλάζοντας και πάλι το σκηνικό του καιρού.

Μάλιστα οι βροχοπτώσεις ήταν σε πολλές περιτπώσεις…λασποβροχές με το δεδομένο ότι οι νοτιάδες και η σκόνη «πολιόρκησαν» τις προηγούμενες μέρες το νησί.

Ο καιρός θα παραμείνει ίδιος και την Κυριακή και η θερμοκρασία ανεβαίνει τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το Meteo.gr gια την Κυριακή 15/5 προβλέπεται στην Κρήτη:

Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο βροχερός καιρός, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που φτάνει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας  βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Χανιά

Στα Χανιά ασθενής βροχόπτωση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός είναι βελτιωμένος, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Στο Ρέθυμνο, προβλέπεται βροχή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

 Άγιος Νικόλαος

Στον Άγιο Νικόλαο, προβλέπεται ασθενής βροχή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανέμους ως 2 μποφόρ

Σχόλια