default-image

Ραντεβού στην πλατεία Αγοράς δίνει το ΕΠΑΜ

Κρήτη
Ραντεβού στην πλατεία Αγοράς δίνει το ΕΠΑΜ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε παλλαϊκή κινητοποίηση στην  πλατεία Δημοτικής Αγοράς Χανίων καλεί το ΕΠΑΜ στις 15 Μαΐου 2016 και ώρα 19.00'.Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση:

Έξι χρόνια είναι πολλά .Από το 2010 μέχρι σήμερα, στην Ελλάδα διεξάγεται ένα παγκόσμιο πείραμα υποδούλωσης και κατάκτησης της χώρας, χωρίς στρατιωτικά μέσα.            Χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα.

Επιχειρείται με πρόσχημα και πολιορκητικό κριό το δημόσιο χρέος , η πλήρης μετατροπή της σε αποικία , σε δουλοπαροικία του χρέους.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών βιώνει στο πετσί της , τον οικονομικό αφανισμό, την εργασιακή έρημο, την υφαρπαγή της ατομικής ιδιοκτησίας και της αγροτικής γης, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την ανυπαρξία της δικαιοσύνης, την εξάλειψη των αγαθών της δημόσιας υγείας , της κοινωνικής ασφάλισης, της δημόσιας παιδείας και του εκμαυλισμού της, την πολιτιστική αποχαύνωση, τη διαχρονική καταστροφή της διατροφικής επάρκειας , τη διάλυση των δομών της εθνικής μας άμυνας και την χρεοκοπία των Τοπικών Αυτοδιοικήσεων.

Τα ψέματα όμως τελείωσαν.Σήμερα είναι σαφές, ότι δεν  διακυβεύεται απλά η εργασία, η μείωση μισθών και συντάξεων. Δεν αρκεί η απλή διαμαρτυρία για τις πολιτικές των μνημονίων και της λιτότητας. Διακυβεύεται η ίδια η υπόσταση της χώρας, η επιβίωση του ίδιου του λαού , η σωτηρία της πατρίδας

Στις 15 Μαΐου και ώρα 19.00' το ΕΠΑΜ Χανίων καλεί στην  πλατεία Δημοτικής Αγοράς σε παλλαϊκή κινητοποίηση με επίκεντρο την Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, για την ανατροπή του καθεστώτος κατοχής στην χώρα και συνέχιση μέχρι την τελική Νίκη. Ή αυτοί, ή Εμείς".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News