Ειδήσεις

Στα χέρια των αρχών ο "ταραξίας" με τις μαγκούρες

Στα χέρια αστυνομικών έπεσε το πρωί της Παρασκευής ένας από τους τρείς πρωταγωνιστές του θερμού επεισοδίου σε φαρμακείο στο Ζαρό, καθώς η ΕΛΑΣ δεν ατονεί τις έρευνες για την υπόθεση που προκαλεί σάλο στη Μεσαρά και προβληματισμό για το καθεστώς της αυτοδικίας που καλά κρατεί.

Πρόκειται για τον 35χρονο ο οποίος μαζί με τον πατέρα του και έναν ακόμη συγχωριανό τους μπήκαν στο φαρμακείο με μαγκούρες, εξύβρισαν και απείλησαν τον ιδιοκτήτη ο οποίος τους είχε κάνει συστάσεις για τις ζημιές που προκαλούν τα κοπάδια τους στο λιόφυτο που διαθέτει στη περιοχή της Βαγιωνιάς.

Ο 35χρονος εντοπίστηκε σε ποιμνιοστάσιο που ανήκει στη οικογένεια του και συνελήφθη για παραβάσεις του νόμου περί ζωοκλοπής, αφού η καταμέτρηση που έγινε στο ποίμνιο του απέδειξε πως άλλα έγραφε στις κτηνοτροφικές του δηλώσεις και άλλος ήταν ο αριθμός των ζώων που κατείχε.

Το αυτόφωρο παρήλθε

Το αυτόφωρο για την περίπτωση της απειλής, της εξύβρισης και των φθορών στο φαρμακείο έχει παρέλθει για τον ίδιο και τους συγκατηγορουμένους του, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία.

Αξιοποιούν και το βίντεο

Οι αστυνομικές αρχές αξιοποιούν και το βίντεο που έχει καταγράφει το επεισόδιο, όπου εικονίζεται τουλάχιστον ένας από τους κατηγορούμενους να χτυπά  με μαγκούρα τον πάγκο του φαρμακείου

Σύμφωνα με την τοπική ΕΛΑΣ πάντως που συνέχισε για δεύτερο 24ωρο τον κλοιό στην περιοχή, οι έρευνες θα συνεχιστούν και η παρουσία των αστυνομικών, με ακόμη πιο ισχυρές δυνάμεις θα είναι έντονη με στόχο να  μπει τέλος σε ανάλογες συμπεριφορές.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

Σχόλια