default-image

Τροχαία και δράσεις για πρόληψη, θέμα σύσκεψης

Κρήτη
Τροχαία και δράσεις για πρόληψη, θέμα σύσκεψης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, που για τον τόπο μας αποτελούν μάστιγα, είναι το θέμα σύσκεψης, που θα πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια Κρήτης με στόχο την επίτευξη συμφωνίας επί ενός κοινού πλαισίου συντονισμένων δράσεων από τη μεριά των φορέων της Κρήτης.

Η σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, την Τρίτη 24 Μαΐου στις 11.00 π.μ., θα λάβει χώρα στις νέες εγκαταστάσεις της υπηρεσίας (3ο χλμ. Εθνικής Οδού Ηρακλείου- Μοιρών, (Εσταυρωμένος).

Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν ο περιφερειάρχης Κρήτης, οι αντιπεριφερειάρχες Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου, Λασιθίου, ο γενικός αστυνομικός Δ/της Περιφέρειας Κρήτης, ο διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου, οι πρόεδροι των Ιατρικών Συλλόγων Κρήτης, ο δ/ντής του ΕΚΑΒ Κρήτης, ο υπεύθυνος Εργαστηρίου Υγείας & Οδικής Ασφάλειας - Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας ΣΕΥΠ του ΤΕΙ Κρήτης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αρωγής & Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων Κρήτης «Αγ. Χριστόφορος» και ο πρόεδρος του Συλλόγου για την Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News