default-image

Μπαράζ επαφών για τα προβλήματα στον τουρισμό

Οικονομία
Μπαράζ επαφών για τα προβλήματα στον τουρισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε σειρά επαφών με εκπροσώπους φορέων και αρχών του νομού Ηρακλείου προχώρησαν τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Filoxenia, με στόχο την ουσιαστική και άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων του κλάδου.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους δημάρχους Χερσονήσου, Μαλεβιζίου και Φαιστού, τον Αστυνομικό Δ/ντή Ηρακλείου και τον Δ/ντη του Α.Τ. Χερσονήσου στους οποίους τέθηκαν όλα τα προβλήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, καταγεγραμμένα ανά περιοχή.

Θέματα καθαριότητας, οδοποιίας και ηλεκτροφωτισμού, έργων υποδομών, αστυνόμευσης, ηχορύπανσης, παρεμβάσεων βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών, ήταν μερικά από τα ζητήματα που συζητήθηκαν, με την Ένωση Filoxenia να δηλώνει δυναμικά ενεργή σε κάθε δράση που θα αποφασιστεί από τους τοπικούς φορείς.

Σε δηλώσεις του ο πόεδρος Γιώργος Χριστοδουλάκης τόνισε: «Επιζητούμε τη συνεργασία των Αρχών, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν όχι μόνο τον κλάδο μας, αλλά τις τοπικές κοινωνίες γενικότερα. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι επισκέπτες των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων, οι Έλληνες και ξένοι πελάτες μας, είναι αυτοί που ουσιαστικά συντηρούν τις μικρές τοπικές οικονομίες. Κατά συνέπεια, πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί στο πώς θα τους συμπεριφερθούμε και να φροντίζουμε όλοι έτσι ώστε να τους δημιουργούμε θετικά συναισθήματα και ευχάριστες αναμνήσεις από τις διακοπές τους. Ο τουρισμός άλλωστε, είναι η μόνη - δυστυχώς - ενεργή βιομηχανία του τόπου μας και πρέπει να την προστατέψουμε πάση θυσία. Ελπίζω και εύχομαι να έχουμε όλοι μια καλή τουριστική χρονιά!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News