Ειδήσεις

Θεία παιδόφιλη, βιντεοσκοπούσε την ανιψιά της

Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για την δράση μίας 37χρονης παιδόφιλης στην Πάτρα που δεν δίστασε ακόμη να κάνει πράξη την αρρωστημένες της ορέξεις στην ίδια της την ανιψιά.

Η είδηση σοκάρει αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή που κάνει ήδη το γύρο της χώρας προκαλώντας συναισθήματα οργής και θυμού για την ασυνήθιστη αυτή περίπτωση παιδοφιλίας από γυναίκα, η οποία δεν στάθηκε ούτε καν στο γεγονός ότι όχι απλά επρόκειτο για ένα μικρό κορίτσι αλλά για την ανιψιά της και κόρη της αδερφής της.

Όπως προέκυψε, από την έρευνα της Ασφάλειας Πατρών, η 37χρονη εκμετάλλευτηκε την εμπιστοσύνη της αδερφής της να της αφήνει το παιδί να το προσέχει όσο εκείνη έλειπε στην εργασία της και εκείνη έβαζε το παιδάκι να γδύνεται και να αυτοικανοποιείται μπροστά της!

Μάλιστα, αυτό που προκαλεί περισσότερο θλίψη και αποτροπιασμό το γεγονός ότι η  παιδόφιλη θεία τραβούσε βίντεο την ανιψιά της όσο την έβαζε να κάνει αυτές τις πράξεις και τα αποθήκευε στο κινητό της.

Η Αστυνομία ,σύμφωνα με πληροφορίες και απο το news247.gr, εντόπισε τα επίμαχα βίντεο στο κινητό της και σε κατ' οίκον έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της, βρέθηκε και κατασχέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η 37χρονη παιδόφιλη αφού συνελήφθη ,οδηγηθήθηκε  το μεσημέρι στον Εισαγγελέα Πατρών.

Σχόλια