Ειδήσεις

Μάχη ζωής μέσα απο την εντατική μετά το τροχαίο

Ώρες αγωνίας ζει τις τελευταίες ώρες η οικογένεια του ηλικιωμένου που τραυματίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα επί της εθνικής  οδού Αγίου Νικολάου - Ηρακλείου, στο ύψος της Αμνισού με κατεύθυνση το Ηράκλειο.

Διασωληνωμένος πλέον στην εντατική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου ,οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή με το δεδομένο και σύμφωνα με τον διευθυντή της μονάδας εντατικής Θεραπείας κ. Ανέστη Κιούλπαλη, ότι η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη ,φέροντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αιμορραγία στο κεφάλι.

Ενώ παράγοντας που οδήγησε στην περαιτέρω επιβάρυνση  της υγείας του,σύμφωνα πάντα με τον κ. Κιούλπαλη,  τα αντιπηκτικά φάρμακα που λάμβανε το προηγούμενο διάστημα ο 86χρονος εξαιτίας καρδιακών προβλημάτων.

Πρόκειται για οδηγό, μεγάλης ηλικίας ,που φάνηκε να χάνει τον έλεγχο ,άγνωστο για ποιο λόγο, με αποτέλεσμα το όχημα του να προσκρούσει σε κράσπεδο και να εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητό του.

Στο σημείο άμεσα η κόρη του που έτυχε και εκείνη να οδηγεί και να είναι πίσω από το προπορευόμενο όχημα του πατέρα της .

Άμεσα έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο αλλά και η ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό του.

Επίσης στο σημείο έσπευσε  και η Τροχαία για την ρύθμιση της κυκλοφορίας με το δεδομένο ότι κρίθηκε απαραίτητο να κλείσει προσωρινά το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Ρεπορτάζ:Βάλια Μπούη-Victor Κουμαντάκης

Σχόλια