default-image

"Έπιασε" ο αντίλαλος για να την εντοπίσουν στο φαράγγι

Κρήτη
"Έπιασε" ο αντίλαλος για να την εντοπίσουν στο φαράγγι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση απεγκλωβισμού που έχει στηθεί από νωρίς χθες το απόγευμα στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης ,σε κοντινή απόσταση στη Σούγια Χανίων.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρήκε την 32χρονη κοπέλα που είχε εγκλωβιστεί στο φαράγγι και αφού την έβγαλε από τα δύσβατα και απόκρημνα μονοπάτια την παρέδωσε σε δικούς της ανθρώπους στη Σούγια.

Μάλιστα η ίδια ,που εργάζεται σε καφετέρια της περιοχής ,με καταγωγή την Πάτρα ,πέραν από την ταλαιπωρία που υπέστη κατά τις ώρες εντοπισμού της δεν έφερε κανένα τραυματισμό και ως εκ τούτου δεν κρίθηκε απαραίτητη και η μεταφορά της σε κέντρο υγείας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Το χρονικό του απεγκλωβισμού

Η πυροσβεστική  λίγο μετά τις 4 χθες το απόγευμα ,για εγκλωβισμένη γυναίκα στο συγκεκριμένο φαράγγι και άμεσα κινητοποιήθηκε με 3 οχήματα και 7 άνδρες που χωρίστηκαν σε δύο ομάδες με σκοπό να βρουν τα ίχνη της πιο σύντομα.

Ειδικότερα, η γυναίκα έκανε πεζοπορία στο φαράγγι όταν ξαφνικά έχασε τον δρόμο της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει την έξοδο όμως κατάφερε και ήρθε σε επαφή με τις αρχές ενημερώνοντας τις ότι είναι καλά στην υγεία της και ότι απλά χάθηκε.

Ψάχνουν να βρουν από τον αντίλαλο της

Σύμφωνα με πληροφορίες ,η γυναίκα με αντίλαλο προσπάθησε  να βοηθήσει τους διασώστες να την εντοπίσουν γρηγορότερα και πριν πέσει το σκοτάδι.

Τραυματίστηκε τουρίστας σε άλλο φαράγγι

Την ίδια στιγμή, ένας 67χρονος τουρίστας με καταγωγή από τον Καναδά, έσπασε το χέρι του ενώ διέσχιζε το φαράγγι της Ίμβρου με αποτέλεσμα να καλέσει τις αρχές.

Άμεσα στο σημείο ,σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής από τις Βρύσες με πέντε άνδρες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News