Ειδήσεις

Ζητούν βοήθεια για να σταθεί ξανά ο Γιώργος στα πόδια του

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 34χρονου Γιώργου από τον Κρουσώνα ο οποίος νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, αναζητεί να βάλει η οικογένειά του.

Ο Γιώργος νοσηλεύεται τον τελευταίο καιρό μετά από πολύμηνη ταλαιπωρία με την υγεία του, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα ώστε να επανέλθει από κώμα στο οποίο περιήλθε.

Η ζωή του… σε μια λεπτή κλωστή!

Μία κύστη που εμφανίστηκε στον αυχένα του Γιώργου πριν από τρία χρόνια και η οποία τον ανάγκασε να ακυρώσει τον αρραβώνα του ήταν η αιτία που ο άτυχος νέος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Η ανάρρωση πολυήμερη και ο ίδιος ασυγκράτητος να εξέλθει του Νοσοκομείου, με αποτέλεσμα μετά από μια απότομη κίνηση η κατάστασή του να χειροτερέψει και να βυθιστεί σε κώμα. Λίγο καιρό μετά ξυπνώντας από το λήθαργο, μετακινείται σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης αφού επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Η περιπέτειά του συνεχίστηκε εκ νέου στην φάση της ανάρρωσης, με την οικογένειά του να βρίσκεται συνεχώς και με κάθε τρόπο στο πλευρό του.

Η βάφτιση της κόρης του, "ανάσα" για την αποκατάστασή του

Η πολυετής νοσηλεία όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι μια πολυέξοδη διαδικασία πόσο μάλλον σε ιδιωτικά κέντρα αποκατάστασης, με την οικογένεια να κάνει το παν για να συγκεντρώσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί.

Το περασμένο Οκτώβρη μάλιστα, με την βάφτιση της κόρης τους στον Κρουσώνα μαζεύτηκε ένα ικανοποιητικό ποσό από συγγενείς και συγχωριανούς, αφού όλοι προσπάθησαν να βοηθήσουν λίγο ή πολύ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πάντως, ο Γιώργος έχει αρχίσει να ανταποκρίνεται σε ερωτήσεις με ένα ναι ή ένα όχι και οι γιατροί πιστεύουν ότι δεν θα περάσει μεγάλο διάστημα ως την ώρα που θα επανέλθει σε μεγάλο βαθμό.

Γι' αυτό το λόγο η οικογένεια, κάνει ακόμα μια προσπάθεια να συγκεντρωθεί ένα πόσο έτσι ώστε να παραμείνει στην Λάρισα ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή να επανέλθει.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον Γιώργο και πως μπορείτε να τον βοηθήσετε επικοινωνείτε στο 2810398000

Σχόλια