Ειδήσεις

Γνωστοί "ταραξίες" οι τρεις κτηνοτρόφοι με τις μαγκούρες

Άφαντοι παραμένουν οι πρωταγωνιστές του νέου επεισοδίου που εκτυλίχθηκε στο Ζαρό. Από το πρωί της Πέμπτης βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της αστυνομίας σε ποιμνιοστάσια στην ευρύτερη περιοχή με στόχο των εντοπισμό τριών κτηνοτρόφων που προσπάθησαν να επιβάλουν και πάλι το δικό τους νόμο, με μαγκούρες και απειλές.

Οι αστυνομικοί αναζητούν έναν κτηνοτρόφο περίπου 60 ετών, το νεαρό γιό του και ένα ακόμα άτομο που προκάλεσαν φθορές σε φαρμακείο απειλώντας τον ιδιοκτήτη ο οποίος νωρίτερα τους είχε κάνει παρατήρηση για τις αγροζημιές.

Γνωστοί «ταραξίες»

Πρόκειται για γνωστούς «ταραξίες» οι οποίοι συμμετείχαν και στο πρόσφατο παρελθόν σε επεισόδια στο Ζαρό και πάλι λόγω κτηματικών διαφορών.

Τα έκαναν "γυαλιά -καρφιά" με μαγκούρες

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε την Τετάρτη σε φαρμακείο, του οποίου ο ιδιοκτήτης γλίτωσε τα χειρότερα γιατί οπισθοχώρησε.

Με αφορμή μια ακόμη επιδρομή κοπαδιού των φερόμενων δραστών στο λιόφυτο ο ατυχής φαρμακοποιός αγανακτισμένος τόλμησε να κάνει συστάσεις στους ιδιοκτήτες των ζώων για να περισώσει ότι έχει απομείνει από τα δέντρα του. Λίγες ώρες αργότερα οι φερόμενοι ως δράστες, πατέρας και γιός και ένας ακόμη αγροτοοκτηνοτρόφος έκαναν έφοδο στο φαρμακείο προκαλώντας ζημιές με τις μαγκούρες τους στις προθήκες και τον εξοπλισμό.

Και ο εμβρόντητος φαρμακοποιός δέχτηκε χτυπήματα.

Ρεπορτάζ : Έλλη Κοκάλη

Σχόλια