default-image

Ισοπαλία στην πρεμιέρα στη Νέα Σμύρνη

Ποδόσφαιρο
Ισοπαλία στην πρεμιέρα στη Νέα Σμύρνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανιώνιος και Παναθηναϊκός αναδείχτηκαν σήμερα ισόπαλοι 1-1 στη Νέα Σμύρνη, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία των εφετινών πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Η εκτελεστική ικανότητα του Σεμπάστιαν Λέτο ήταν αυτή που κράτησε όρθιο στον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη, κόντρα στον Πανιώνιο, 1-1. Ο Αργεντικός με υπέροχο γκολ, ισοφάρισε για τους «πράσινους», κι «έσβησε» τη νέα γκάφα του Στιλ στο ίδιο γήπεδο που είχε φέρει τον Πανιώνιο μπροστά στο σκορ.

Συγκεκριμένα στο 53', υπήρξε άσχημη επιστροφή της μπάλας από τον Νάνο προς τα πίσω, αυτή πέρασε από το... ακίνητο κεντρικό δίδυμο των αμυντικών, ο Στιλ βγήκε να την μπλοκάρει, αλλά πέρασε κάτω από το σώμα του και ο Ανσαριφάντ, παίρνοντας το δώρο, έδωσε απρόσμενα το προβάδισμα στον Πανιώνιο.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος Β., Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος (72' Μπαργκάν), Μασούρας (89' Χαλκιαδάκης), Μπακασέτας, Ανσαριφάρντ (69' Καραμάνος).

Παναθηναϊκός (Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπής, Μολέντο, Νάνο, Ζέκα, Λουντ (79' Αμπέντ), Εβανζελίστα (62' Μπουμάλ), Βιγιαφάνιες, Λέτο (87' Μαμούτε), Μπεργκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News