default-image

Έπεσε τέταρτο, ελπίζει για την τριάδα το Ηράκλειο

Μπάσκετ
Έπεσε τέταρτο, ελπίζει για την τριάδα το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β' Εθνικής έπεσε το Ηράκλειο μετά την ήττα του με 86-65 από τον Πανελευσινιακό εκτός έδρας στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.

Οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν, ωστόσο, να ελπίζουν για την 3η θέση, όμως τώρα δεν εξαρτάται από αυτούς. Πιο συγκεκριμένα θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να νικήσουν στα Δύο Αοράκια την Ένωση Ιλίου και να ελπίζουν ότι ο πρωτοπόρος Πανιώνιος θα νικήσει τον Ιωνικό Νικαίας στο μεγάλο ντέρμπι της 30ής αγωνιστικής.

Εφόσον ο Πανιώνιος ηττηθεί και ο Αμύντας νικήσει τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, η ομάδα του Υμηττού είναι αυτή που παίρνει την πρωτιά και την άνοδο. Όπως καταλαβαίνει κανείς θα γίνει μεγάλη μάχη την ερχόμενη Κυριακή για τις πρώτες θέσεις.

Όσον αφορά στο παιχνίδι του Ηρακλείου με τον Πανελευσινιακό δεν κύλησε καθόλου καλά για την κρητική ομάδα, η οποία βρέθηκε να κυνηγά από νωρίς. το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 25-14 υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι διατήρησαν τον έλεγχο και στο υπόλοιπο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα η διαφορά υπέρ τους ανέβηκε και πάνω από τους 20 πόντους.  

Διαιτητές: Κυριακόπουλος, Ρίζος

Δεκάλεπτα: 24-14, 42-33, 61-45, 86-65

Πανελευσινιακός (Τσαουσίδης): Αβραμίδης 7 (1), Μιχαλούτσος 11 (1), Μποχωρίδης 24 (4), Δούκας, Μπένος 7, Μαντζιώρης 23 (4), Ηλιάδης Ηλ. 9 (1), Σιδέρης 2, Σπηλιόπουλος 3 (1).

Ηράκλειο (Ράλλης): Πρωτογεράκης, Παπαδάκης 7, Αυγενικός 5 (1), Σπυριδάκης, Καραδολάμης 3 (1), Κουπίδης 26 (2), Μαραγκάκης, Λιανός 5, Κυρίτσης 1, Πάλλης 18.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News