default-image

Θετικός... υπό προϋπουθέσεις ο Κοντονής

Ποδόσφαιρο
Θετικός... υπό προϋπουθέσεις ο Κοντονής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρωί της Τετάρτης η ΕΠΟ ανακοίνωσε νέα ημερομηνία για τον τελικό του Κυπέλλου, αυτή τη φορά για την Τρίτη 17 Μαΐου.

Βέβαια υπάρχουν ακόμα πολλά θέματα να λυθούν για να φτάσουμε στο σημείο να γίνει ο τελικός με κυριότερο τις ημερομηνίες των πλέι οφ που ξεκινούν σήμερα Τετάρτη και είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν στις 29 Μαΐου.

Από την πλευρά του υφυπουργείου αθλητισμού πάντως εμφανίζονται αρχικά θετικοί για την συγκεκριμένοι ημερομηνία. Υπάρχουν όμως δύο βασικές προϋποθέσεις που πρέπει ικανοποιηθούν.

Αρχικά θα πρέπει να συμφωνήσει η Nova στη μετάθεση των ημερομηνιών για τη 2η και την 3η αγωνιστική. Θα πρέπει να γίνουν το ερχόμενο Σάββατο και την Παρασκευή 20 του μήνα αντίστοιχα.

Σας γράψαμε αναλυτικά εδώ για το πώς θα μπορούσε να διαμορφωθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα.

Η δεύτερη προϋπόθεση που βάζει η πλευρά Κοντονή είναι να τηρηθούν από την ΕΠΟ τα συμφωνηθέντα σχετικά με το τιμ του διαιτητή Σιδηρόπουλου.

Στην περίπτωση που η ΕΠΟ δεν θελήσει να αλλάξει το τιμ κατά την επιθυμία Κοντονή που βασίζεται στην συζήτηση που είχε κάνει τον Γιώργο Γκιρτζίκη τότε το υφυπουργείο θα κινήσει και πάλι τη διαδικασία για ξένους διαιτητές.

Κρατάμε λοιπόν την σύμφωνη γνώμη Κοντονή για την 17η Μαΐου αρκεί να μετριάσει τις αντιδράσεις της η Nova και να τηρήσει τα συμφωνηθέντα η ΕΠΟ.

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News