default-image

Τα γενέθλια του "πρωτοκαπετάνιου" Πολάκη με...Βελουχιώτη

Κρήτη
Τα γενέθλια του "πρωτοκαπετάνιου" Πολάκη με...Βελουχιώτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με φόντο την  φωτογραφία της επιβλητικής φυσιογνωμίας του Άρη Βελουχιώτη και με μία τούρτα που αναφερόταν στον "πρωτοκαπετάνιο" του Υπουργείου Υγείας ,ο Χανιώτης Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας γιόρτασε τα γενέθλια του κλείνοντας τα 51 του χρόνια.

Την έκπληξη των γενεθλίων του την σχεδίασαν οι συνεργάτες του μαζί με τον Υπουργό Ανδρέα Ξανθό.

Ενώ ο εκρηκτικός κ. Πολάκης δεν παρέλειψε να ανεβάσει και σχετικό  post με τις ευχαριστίες του στον λογαριασμό του στο Facebook.

Η τούρτα είχε ευχετήριο μήνυμα από τους συνεργάτες του υπό τη μορφή μαντινάδας:"Ο πρωτοκαπετάνιος μας απ' τα Σφακιά της Κρήτης, το άδικο θα πολεμά και εκατοχρονίτης".

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Σήμερα ημέρα που κλείνω τα 51 χρόνια έγιναν τα εξής

1) εγκαταστήσαμε το πρωί με τον Ανδρέα το Ξανθό και το Γιάννη το Μπασκοζο το νέο προεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ τον καθηγητή Θεόφιλο Ροζενμπεργκ στο κτίριο του στο Μαρούσι μιλώντας στους εργαζόμενους εγκαινιάζοντας μια νέα σελίδα στην ιστορία του

2) είχαμε μια πανηγυρική συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης σε πείσμα των εχθρών μας μεσα κι εξω

Και 3) οι συνεργάτες μου στο γραφείο μαζί με τον Αντρέα μου έκαναν μια έκπληξη μόλις γυρίσαμε στο υπουργείο

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ. Συνεχιζουμε μέχρι την έξοδο απ τα μνημόνια και την επιτροπεία κόντρα στη διαπλοκή για τη νίκη του λαού μας»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News