default-image

"Τι έζησα στα χέρια του σαδιστή πατέρα μου"

Κρήτη
"Τι έζησα στα χέρια του σαδιστή πατέρα μου"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Έσπασε" τη σιωπή της συγκλονίζοντας την διεθνή γνώμη, η κόρη του 56χρονου Άγγλου, ο οποίος κακοποιούσε τα πέντε υιοθετημένα παιδιά του στον Ταυρωνίτη Χανίων. Η νεαρή κοπέλα μιλώντας στην αγγλική εφημερίδα, Sunday Post, αποκάλυψε τα όσα έζησε στα χέρια του σαδιστή πατέρα επί τρία έτη (στη φωτογραφία με τη σύζυγό του), ενώ δήλωσε πως πλέον κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να ξεχάσει και να ξεκινήσει από την αρχή μια καινούρια ζωή μακριά από την Κρήτη.   

 Το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της Sunday Post

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε στην βρετανική εφημερίδα Sunday Post,η κόρη του Άγγλου κτήνους, ο οποίος ζούσε σαν μεγιστάνας στον Ταυρωνίτη Χανίων, κακοποιώντας βάναυσα τα 5 υιοθετημένα παιδιά του.

Ο παΤέρας κατα την προσαγωγή στο δικαστήριο Ρεθύμνου

Καθόταν σε μία καρέκλα με το όπλο στα πόδια του

Σπάζοντας τη σιωπή της η νεαρή κοπέλα, το όνομα της οποίας δεν αποκαλύπτεται για νομικούς λόγους, ο πατέρας της άρχισε να την κακοποιεί σεξουαλικά από τα 14 της, ενώ οι επιθέσεις του συνεχίστηκαν για πολλά ακόμη χρόνια. Συγκλονιστιές και οι λεπτομέρρεις που αποκάλυψε:«Καθόταν αμίλητος σε μία καρέκλα με το όπλο στα πόδια του και με κοιτούσε απειλητικά. Μπορεί να μην έλεγε τίποτα αλλά ήξερες τι εννοούσε».

Η σύζυγος εργάζεται σε Σχολή με μικρά παιδιά...

Ωστόσο όπως επισημαίνει, η βία στο σπίτι-κολαστήριο όπου διέμεναν στον Ταυρωνίτη Χανίων δεν προερχόταν μόνο από τον πατέρα της οικογένειας αλλά και από την 56χρονη σύζυγό του, η οποία παραμένει ελεύθερη μέχρι και σήμερα.Μάλιστα σύμφωνα με το βρετανικό μέσο η μητέρα συνεργός του παιδόφιλου φέρεται να έχει ξεκινήσει να εργάζεται προσφάτως σε σχολή χορού για μικρά παιδιά στη Βρετανία, προκαλώντας παράλληλα την οργή της τοπικής κοινωνίας .

Νέα ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μετά την αποκάλυψη της εφιαλτικής ιστορίας στην οποία βρέθηκε ακούσια να πρωταγωνιστεί, η άτυχη κοπέλα έχει μετακομίσει πλέον στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έχει βρει μια καινούργια δουλειά και προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της με τη βοήθεια της νέας της σχέσης.

«Δεν νομίζω ότι οι πληγές από όσα έζησα στα χέρια τους θα κλείσουν ποτέ τελείως», αποκαλύπτει σήμερα η νεαρή, η οποία παραμένει αρκετά κλεισμένη στον εαυτό της.

Θέλει να επιστρέψει στην Κρήτη

Πάντως όπως αποκάλυψε η νεαρή που βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του πατέρα της, παρά τα όσα έζησε στα Χανιά, κάποια στιγμή επιθυμία της είναι να επιστρέψει στην Κρήτη.

Ρεπορτάζ : Λευτέρης Κουμαντάκης

(Κεντρική φωτογραφία protothema.gr)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News