Ειδήσεις

Έκλεβαν θαμώνες στο ενετικό λιμάνι Χανίων

Εξιχνιάστηκε μια υπόθεση ληστείας και τρεις υποθέσεις κλοπών, στα Χανιά. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων, οι οποίοι διέπρατταν ληστείες σε θαμώνες καταστημάτων, στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Ειδικότερα, στις 13 Φεβρουαρίου ο 28χρονος με τον 25χρονο από κοινού με τον 31χρονο, αφαίρεσαν με τη χρήση βίας από 32χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αμερικής, χρήματα, κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Επιπλέον, από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι o 28χρονος με τον 25χρονο κατά το χρονικό διάστημα από 13.02.2016 έως και την 05.05.2016 είχαν διαπράξει τρεις κλοπές σε θαμώνες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και κινητά τηλέφωνα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 25χρονου και στον 28χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες. Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Σχόλια