Ειδήσεις

Ο ταλαίπωρος δρόμος που οδηγεί σε..τρακάρισμα

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίζονται καθημερινά σε έναν δρόμο στο κέντρο του Ηρακλείου που για να τον διασχίσουν οι διερχόμενοι οδηγοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και να διαθέτουν υπομονή και επιμονή για να βγάλουν το αυτοκίνητο του αλώβητο από τη συγκεκριμένη οδό.

Οι φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστρια του neakriti.gr ,η οποία είναι και κάτοικος στην συγκεκριμένη περιοχή ,μαρτυρούν την τραγικότητα της κατάστασης στην οποία συνεπικουρούν οι ίδιοι οδηγοί.

Καθώς  στον δρόμο αυτό αν και αν και διπλής κατεύθυνσης  και παρόλο που είναι δραματικά στενός, πάντα υπάρχει χώρος για παρκάρισμα με το δεδομένο μάλιστα ότι μια θέση στάθμευσης στο ιστορικό κέντρο ,θεωρείται λαχείο..

Σε όλα αυτά να προστεθεί ότι οι οδηγοί παρκάρουν και πάνω στο πεζοδρόμιο παρακείμενης πολυκατοικία ,εμποδίζοντας ακόμη περισσότερο την κυκλοφορία ενώ όταν κάποιος θελήσει να μπει στο στενό ή να βγει από αυτό ,μερικές φορές ίσως να ,ην τα καταφέρει καθώς όπως δείχνει και η φωτογραφία ένα άλλο όχημα έχει κλείσει την διέλευση.

Κερασάκι στην τούρτα το αυτοκίνητο που σταμάτησε καταμεσής του δρόμου με τον οδηγό άγνωστο για ποιο λόγο το άφησε εκεί δίχως να περάσει από το μυαλό του ότι από τον συγκεκριμένο δρόμο διέρχονται μηχανές και αυτοκίνητα.

Διαβάστε τι ακριβώς γράφει η αναγνώστρια του neakriti.gr

Σας στέλνω την κατάσταση της ερωτοκριτου να δείτε αν και ξέρετε πολύ καλά τα προβλήματα με το παρκάρισμα....θεωρώ ότι αυτός ο πολύπαθος δρόμος πρέπει να βρεθεί κάποιος να λύσει το πρόβλημα του. Είναι διπλής κατεύθυνσης πράγμα απαραδεχτο.ειναι τόσο στενός στην έξοδο αφού έχουν καταλάβει από την πολυκατοικία το δρόμο με το πεζοδρόμιο.....είναι απαράδεκτο το οδόστρωμα. και για να βγεις πρέπει το αυτοκίνητο να είναι στις δυο ρόδες,,,,,ας τα σκίσουν τα διπλώματα οι συγκοινωνιολόγοι του ηράκλειου... είναι απαίτηση όλων να γίνει κάτι άμεσα ,,,,,ιστορικό κέντρο σου λέει ο άλλος .....και καταληψίες με πεζοδρόμιο...και ασύδοτο παρκάρισμα πάνω στο πεζοδρομιο.και κακό οδόστρωμα.....και διπλής κατεύθυνσης. Και στον αέρα οι ρόδες για την έξοδο στη Βύρωνος. Τα ξέρετε .γράψτε τα παράπονα μας.......ας λάβει υπόψιν κάποιος από το υπουργείο  συγκοινωνιών..

Σχόλια