default-image

“Ξετρύπωνε” τα ταμεία των καταστημάτων

Κρήτη
“Ξετρύπωνε” τα ταμεία των καταστημάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξιχνιάστηκαν χθες, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δύο υποθέσεις κλοπής σε καταστήματα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου άνδρα κατηγορούμενου για κλοπή.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη (3/5) στο Ηρακλείου, άγνωστος δράστης όπως αναφέρει η τοπική ΕΛ.ΑΣ, αφαίρεσε από κατάστημα ιδιοκτησίας 37χρονου, το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι δράστης της εν λόγω κλοπής είναι ο 24χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση προέκυψε ότι την Πέμπτη (5/5) ο 24χρονος διέπραξε ακόμα μία κλοπή σε κατάστημα ιδιοκτησίας 41χρονου, αφαιρώντας μεταλλικό κουτί το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν μεταλλικό κουτί περιέχων μικρό χρηματικό ποσό το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα όπως και διάφορα εργαλεία.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News