default-image

Ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Πολιτισμός
Ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για καλό σκοπό ενώνουν το βράδυ της Κυριακής στις 9 το βράδυ, τις δυνάμεις τους οι αστυνομικοί του Λασιθίου που θα δώσουν το "παρών" στην ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο κέντρο διασκέδασης "Διγενής Palace", που βρίσκεται στις Λίμνες Αγίου Νικολάου και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού των αστυνομικών καθώς και για επιλεγμένο φιλανθρωπικό σκοπό.

Την προσπάθεια αυτή ενισχύουν Κρητικοί καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στην εκδήλωση. Πρόκειται για τα συγκροτήματα των Γιώργου & Νίκου Στρατάκη και Γιώργου Νικηφόρου Ζερβάκη. Μάλιστα η ένωση αστυνομικών ετοίμασε και κυκλοφόρησε μέσω διαδύκτιου και ένα μικρό βίντεο για την προώθηση της εκδήλωσης και του μηνύματος τους. 

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι αστυνομικοί της Δ.Α. Λασιθίου που συνταξιοδοτήθηκαν το τελευταίο έτος, θα βραβευτούν με χρηματικά ποσά τα τέκνα όσων αστυνομικών μελών μας, εισήχθησαν σε σχολές Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το ίδιο χρονικό διάστημα.

«Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας», όπως αναφέρει στην ανακοίνωση το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Α.Υ.Ν. Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News