default-image

Κάλεσμα μηχανικών στις κινητοποιήσεις

Κρήτη
Κάλεσμα μηχανικών στις κινητοποιήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη συμμετοχή τους στην απεργία στις 8 Μαΐου αποφάσισαν σήμερα Παρασκευή 6 Μαΐου, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι Φορείς του Ηρακλείου και η Διοίκηση του ΤΕΕ/ΤΑΚ στα γραφεία του ΤΕΕ/ΤΑΚ, οι μηχανικοί.  

Οι μηχανικοί απευθύνουν κάλεσμα σε εκείνους που ήδη συμμετέχουν δυναμικά στις κινητοποιήσεις, που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους το επόμενο διάστημα. Παράλληλα οι επιστημονικοί φορείς δηλώνουν ότι συμμετέχουν και ενισχύουν τις κινητοποιήσεις και των άλλων επαγγελματικών, επιστημονικών και συνδικαλιστικών φορέων κατά του νέου ασφαλιστικού.

Ειδικότερα, αναφέρουν:

«Ζητούμε από την Κυβέρνηση να αποσύρει τις επίμαχες διατάξεις και να ξεκινήσει έναν ουσιαστικό κοινωνικό διάλογο από μηδενική βάση.

Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους ότι ισχύει η αποχή των εκπροσώπων του ΤΕΕ/ΤΑΚ από κάθε τεχνικό συμβούλιο και επιτροπή από Τετάρτη 04/05/2016 έως και Παρασκευή 13/05/2016.

Καλούμε όλους τους Μηχανικούς να συμμετέχουν στην Πανελλαδική απεργία, την Κυριακή 08/05/2016 και ώρα 10:00 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News