default-image

Στηρίζουν την απεργία οι φαρμακοποιοί της χώρας

Ελλάδα
Στηρίζουν την απεργία οι φαρμακοποιοί της χώρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, στηρίζει ο φαρμακευτικός κλάδος κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «φοβούμενη προφανώς τις αντιρρήσεις των ασφαλισμένων αιφνιδιαστικά έτσι ώστε οι αντιδράσεις να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες, προωθεί προς ψήφιση το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που αποτελεί ταφόπλακα για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος «από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την έντονη αντίθεση του με Υπόμνημα του προς  την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για το σύνολο του νομοσχεδίου , καταγγέλλοντας  ότι βρίθει  «παθογενειών  και ελλείψεων».

Απ' την πλευρά του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής απορρίπτει στο σύνολο του το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση, φέρνει προς ψήφιση στην Βουλή.

Καλεί τα μέλη του να στηρίξουν τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά του ασφαλιστικού, «στο πλαίσιο της υπευθυνότητας που τα διακρίνει απέναντι στον ασθενή και τον ασφαλισμένο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News