default-image

Ο τραγικός επίλογος του πολύνεκρου τροχαίου

Κρήτη
Ο τραγικός επίλογος του πολύνεκρου τροχαίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποχαιρέτησαν τα θύματα του τελευταίου πολύνεκρου τροχαίου που συγκλόνισε την Κρήτη, οι οικογένειες και οι φίλοι. Βαρύ το τίμημα που πλήρωσε και χθες το νησί, στην αδηφάγο άσφαλτο.

Ο 36χρονος Μύρων Φραγκιαδάκης άφησε πίσω του δύο παιδιά και μια σύντροφο, που θα σηκώσει το βαρύ φορτίο της επόμενης μέρας, μιας μέρας που ο πατέρας και σύζυγος δε θα ξαναπεράσει την πόρτα του σπιτιού.

Η οικογένεια του άτυχου Μύρωνα, τον αποχαιρέτησε στη Γέργερη, όπου και τον οδήγησε στην τελευταία του κατοικία.

Διπλό το χτύπημα για την οικογένεια της 43χρονης Μαρίας Εφεντάκη και της 70χρονης Έλλης Καταχανάκη. Πεθερά και νύφη έχασαν τη ζωή τους μαζί, καθώς επέβαιναν και η δύο στο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με το όχημα του Μανώλη Φραγκιαδάκη.

Η 43χρονη Μαρία, αφήνει 2 ανήλικα αγόρια ορφανά. Ασήκωτο το φορτίο για το σύζυγό της, που από τη μια στιγμή στην άλλη έμεινε χωρίς σύζυγο, αλλά και χωρίς μητέρα.

Τις δύο γυναίκες αποχαιρέτησαν η οικογένεια και οι φίλοι την Παρασκευή στους Αγίους Δέκα, όπου και διέμεναν.

Τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο αυτών που μένουν πίσω.

Ο απολογισμός για το νησί τραγικός. Με το Ηράκλειο να κρατάει τα θλιβερά σκίπτρα.

Είκοσι οκτώ νεκροί μέσα σε τέσσερις μόλις μήνες, για το 2016. Οι μισοί εξ αυτών των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο, ήταν στο νομό Ηρακλείου.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_urwj8kc7/
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News