Ειδήσεις

Δεν άντεξε ο 20χρονος Χάρης που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Δεν άντεξε τελικά ο 20χρονος Χάρης Βαρότσης, ο οποίος πάλευε στην Εντατική του Βενιζελείου για δύο εβδομάδες έως ότου οι γιατροί διέγνωσαν εγκεφαλικό θάνατο την προηγούμενη εβδομάδα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο άτυχος νέος που κατά τραγική ειρωνεία είχε ολοκληρώσει τη θητεία του μόλις το Μάρτη, "έσβησε" στην εντατική βυθίζοντας στον πόνο την οικογένειά του και μεγαλώνοντας ακόμη πιο πολύ το θλιβερό αριθμό των θυμάτων από τροχαία.

Οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης από το μεσημέρι κατακλύστηκαν από μηνύματα για το νεαρό παλικάρι στο οποίο η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι, αφού τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην παραλιακή.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα στον θώρακα και τα πλευρά, αλλά και βαριές κακώσεις στον πνεύμονα με αποτέλεσμα να προκληθεί αμέσως τη στιγμή του τροχαίου ασφυξία και να σταματήσει η αναπνοή του.

Το μοιραίο τροχαίο σημειώθηκε ξημερώματα Κυριακής(17ης Απριλίου) στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου και είχε ως αποτέλεσμα εκτός από τον σοβαρό τραυματισμό του 20χρονου, να χρειαστεί να γίνει και αεροδιακομιδή στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας ενός ακόμη ατόμου ,συνοδηγού στο ίδιο όχημα, ενώ ο οδηγός του εμπλεκόμενου οχήματος δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη-Βάλια Μπούη

Σχόλια