default-image

Νέο σήριαλ με φόντο τα Χανιά από τον Θοδωρή Παπαδουλάκη

Κρήτη
Νέο σήριαλ με φόντο τα Χανιά από τον Θοδωρή Παπαδουλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ισραηλινό format της εταιρείας Keshet «The A Word» ετοιμάζεται για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν του ALPHA με τίτλο «Η λέξη που δε λες» και σκηνοθέτη τον Κρητικό Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Η δραματική σειρά βασίζεται στην ιστορία μιας οικογένειας που ανακαλύπτει ότι ο πεντάχρονος γιος της έχει αυτισμό, ακολουθώντας τη σε όλα τα στάδια της άρνησης και της αποδοχής της διάγνωσης. Το παιδί θεωρείται ιδιοφυία στη μουσική και η υπόθεση του σήριαλ διαδραματίζεται σε μια κωμόπολη των Χανίων με φόντο τα Λευκά Όρη.

Τα γυρίσματα της μεγάλης παραγωγής ξεκινούν στις 30 Μαΐου σε σενάριο της Κατερίνας Γιαννάκου ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνει καστ γνωστών ηθοποιών.

Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης έχει αποσπάσει 22 διεθνή βραβεία για τις μικρού μήκους ταινίες του «Largo» (2001), «Πιλάλα» (2004) και «Σάμουρε» (2005). Το 2007 σκηνοθέτησε την τηλεοπτική σειρά «Μπαμπά Μην Τρέχεις», το 2011 το ντοκιμαντέρ «Σπιναλόγκα» και από τον Δεκέμβριο του 2009 έως και τον Ιούνιο του 2011 την επιτυχημένη δραματική σειρά «Το Νησί».

Η Keshet έχει δημιουργήσει επίσης το πρωτότυπο format του «Homeland», του «Το Σόι σου» και του talent show «Rising Star», που είχε αγοραστεί αλλά δεν προχώρησε στο MEGA.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News