default-image

Χρυσή τομή αναζητείται με τις εξετάσεις υποψήφιων οδηγών

Κρήτη
Χρυσή τομή αναζητείται με τις εξετάσεις υποψήφιων οδηγών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρυσή τομή για να λυθεί το αδιέξοδο που έχει προκύψει με τις εξετάσεις των υποψήφιων οδηγών, που έχουν παγώσει εδώ και σχεδόν 3 μήνες, αναζητά ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, που ήδη βρίσκεται σε επικοινωνία με τους Αντιπεριφερειάρχες και στους υπόλοιπους νομούς της Κρήτης.

Προηγήθηκε συνάντηση του κ. Κουκιαδάκη με το προεδρείο του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών, στη διάρκεια του οποίου οι ίδιοι περιέγραψαν το δραματικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται ο κλάδος, αλλά και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υποψήφιοι οδηγοί που βρίσκονται όμηροι στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει.

Ο κ. Κουκιαδάκης προτείνει ήδη στους υπόλοιπους Αντιπεριφερειάρχες να εκδοθεί μία κοινή απόφαση που να επιτρέπει τη διενέργεια εξετάσεων σε πρωινό ωράριο αλλά και της υπερωριακής αποζημίωσης των εργαζομένων στις Διευθύνσεις Συγκοινωνιών.

Ο ίδιος επεσήμανε με νόημα ότι η αδιάλλακτη στάση των εργαζομένων στις Διευθύνσεις που απέχουν από τις εξετάσεις επειδή έχει διακοπεί το επίδομα των 170 ευρώ που έπαιρναν ρίχνει νερό στο μύλο του υπουργείου που φαίνεται να μεθοδεύει την ιδιωτικοποίηση του συστήματος εξετάσεων.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News