default-image

Υπο κατάληψη η Λότζια

Κρήτη
Υπο κατάληψη η Λότζια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο χορό των κινητοποιήσεων μπήκε από σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ αντιδρώντας στη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού ξεκινώντας καταλήψεις ΧΥΤΑ, δημοτικών γκαράζ, δημαρχείων και δημοτικών κτηρίων. Υπό κατάληψη βρίσκεται και η Λότζια.

«Το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου δρομολογεί την κατάργηση του θεσμού της Κοινωνικής Ασφάλισης, ενώ προβλέπει μεταξύ άλλων περικοπή συντάξεων, κύριων και επικουρικών, μεγάλη μείωση του εφάπαξ, επαναϋπολογισμό των συντάξεων που ήδη καταβάλλονται» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Υπενθυμίζεται ότι, η ΠΟΕ - ΟΤΑ θα συμμετάσχει στην 48ωρη απεργία που αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ, η οποία θα καθορίσει την ημερομηνία όταν γνωστοποιηθούν οι ημέρες συζήτησης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στην ολομέλεια της Βουλής.

Α.Γιανουλάκη: Υπερασπιζόμαστε τη ζωή μας

Υπερασπιζόμαστε τη ζωή μας λέει στο Ράδιο 9,84 η πρόεδρος των εργαζόμενων στους Δήμους των Χανίων Αθηνά Γιανουλάκη, προσθέτοντας ότι οι προτάσεις της κυβέρνησης αντί μεταρρύθμισης σαρώνουν τα εργασιακά δικαιώματα και την καθημερινότητα των εργαζόμενων.

Αιχμηρή και έναντι των κυβερνητικών βουλευτών που άλλα είπαν , άλλα πράττουν και τελικά φέρονται να ψηφίζουν τις προτάσεις Γ.Κατρούγκαλου.

Γ.Στρατήγης: Πάμε σε νέο γύρο κινητοποιήσεων 

Είναι η αρχή μιας σειράς κινητοποιήσεων καθώς οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ θα μετέχουν και στη 48ωρη απεργία που έχει αποφασίσει η ΑΔΕΔΥ σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζόμενων Γιώργο Στρατήγη.

Υπενθυμίζεται βάση των όσων αναφέρει ο Γιώργος Στρατήγης πως συνεχίζεται και η αποχή μέχρι την Παρασκευή των δημοσίων υπαλλήλων από Επιτροπές για τον ίδιο λόγο.

Ρεπορτάζ : Μαίρη Καριωτάκη - Αγγέλα Δουλγεράκη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News