default-image

Συνεχίζονται οι παραστάσεις για την "Ιστορία του Ζωολογικού Κήπου"

Πολιτισμός
Συνεχίζονται οι παραστάσεις για την "Ιστορία του Ζωολογικού Κήπου"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται οι παραστάσεις στο έργο του Edward Albee "Ιστορια του Ζωολογικού Κήπου", κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:30 στο "Σπίτι" στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στο Ηράκλειο.  

Στην Ιστορία του ζωολογικού κήπου το θέμα του έργου είναι η ανάγκη για επικοινωνία που νιώθουμε οι άνθρωποι και το αφόρητο βάρος της μοναξιάς που αισθάνεται όποιος αναγκάζεται να μείνει μόνος. Παρακουλουθούμε τη συνάντηση δύο αγνώστων μεταξύ τους ανθρώπων. 

Ο Πήτερ είναι ο αστός, ο άνθρωπος που έχει ταχτοποιήσει τη ζωή του σε κουτάκια όπου μέσα σ' αυτά μπορεί και τη διαχειρίζεται. Ο Τζέρυ είναι μόνος έχοντας τη ζωή του όλη σε εκκρεμότητα. Ο Τζέρυ εισβάλει στη ζωή ενός αγνώστου με σκοπό να δηλώσει την ύπαρξη του κάπου. Να επικοινωνήσει.

Στο τέλος ο εισβολέας καταστρέφεται και αυτός που δέχεται την εισβολή αμφιβάλει για όλα όσα θεώρει δεδομένα και τσαλακώνεται ανεπανόρθωτα. 

Παίζουν: Γιάννης Λιόκαλος, Αντώνης Ντουράκης. Μετάφραση: Καίτη Κασιμάτη-Μυριβηλή. Σκηνοθεσία: Αντώνης Ντουράκης.  Βοηθός Σκηνοθέτη: Κάλλια Σταυρακάκη.  Μουσική παραγωγή - Επιμέλεια: Έρη Ζερβάκη.

Για κρατήσεις και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με την παράσταση και το "Σπίτι": τηλ.: 6984/174.319.                                                                                

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News