default-image

Έρχεται το Matala Beach Festival 2016

Κρήτη
Έρχεται το Matala Beach Festival 2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι μέρες περνούν και οι προετοιμασίες για το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Και φέτος, τα Μάταλα ετοιμάζονται να υποδεχθούν πλήθος κόσμου σε ένα μουσικοχορευτικό αλλά και γεμάτο εκπλήξεις τριήμερο, στις 17,18 & 19 Ιουνίου.

Όσοι αναμένετε να βρεθούν τον Ιούνιο στην παραλία όπου έζησαν τα «παιδιά των λουλουδιών», θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στιγμές μοναδικές, αφού η μουσική και ο χορός σε συνδυασμό με τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούνται θα εκτοξεύσουν την διάθεση στα ύψη. 

Εντυπωσιακή θα είναι η έναρξη του Φεστιβάλ καθώς τα ονόματα των καλλιτεχνών που αποτελούν το line up της Παρασκευής για το Cave stage έχουν ήδη ανακοινωθεί. Μοναδικά συγκροτήματα με αγαπημένα τραγούδια θα ενωθούν, προσφέροντας ένα εκρηκτικό μουσικό υπερθέαμα, σηματοδοτώντας παράλληλα την έναρξη του μεγαλύτερου φεστιβάλ της νοτίου Ελλάδος με ελεύθερη είσοδο.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 - 1η ΜΕΡΑ "MATALA BEACH FESTIVAL"

Alone Together: Το σήμα έναρξης για το Φεστιβάλ θα δοθεί στις 5 το απόγευμα όπου στη σκηνή των Ματάλων θα ανέβει το μουσικό συγκρότημα "Alone Together"το οποίο θαερμηνεύσει αξέχαστα τραγούδια μεγάλων καλλιτεχνών όπως Jimi Hendrix, Ten Years After, Cream & ZZ Top, συνεπαίρνοντας το κοινό στην εποχή των '60s και '70s.

Soul Fire: Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε το τραγούδι του Lee "Scratch" Perry, Soul Fire για τον Βασίλη Σαββόπουλο, γνωστό και ως Jam Smiley, όπου στις αρχές του 1990 δημιουργεί την reggae μπάντα "Soul Fire". Οι εμφανίσεις τους σε σπουδαία καλλιτεχνικά δρώμενα όπως το «The Big Big Reggae Party in Sofia», το 1ο και 2ο «Rastavibe Festival» καθώς και η συνεργασία του με τον  Mad Professor το 2004, λειτούργησαν αποτελεσματικά στην ανοδική πορεία του συγκροτήματος. Φέτος, με την εμφάνιση τους στην σκηνή το Ματάλων θα χαρίσουν στιγμές μοναδικές στους φίλους της reggae μουσικής, αφού πρόκειται για ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα του είδους στη χώρα μας.

Billi Merziotis & After Hours: Η αγάπη τους για την Blues και την Rock μουσική τους οδήγησε στη δημιουργία ενός μουσικό project τιμώντας αγαπημένους καλλιτέχνες που σημάδεψαν αυτά τα είδη της μουσικής. Ερμηνεύοντας τραγούδια σπουδαίων καλλιτεχνών όπως Led Zeppelin, Jimi Hendrix & Steve R Vanguan θα μας χαρίσουν στιγμές μοναδικές.

Koza Mostra: Ένα από τα κορυφαία μουσικά συγκροτήματα της χώρας μας θα δώσει το παρών στην σκηνή των Ματάλων. Ο Ηλίας Κόζας και η παρέα του έρχεται για να μας ταξιδέψει και να μας διασκεδάσει με την πρωτοποριακή μουσικής τους. Το πάντρεμα διαφορετικών μουσικών ρευμάτων αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας τους καθώς ska, Balkan, rock, punk, indie αλλά και τραγούδια του μεσοπολέμου συνυπάρχουν αρμονικά χάρη στους "Koza Mostra", χαρίζοντας μοναδικές μελωδίες.

Φίλιππος Πλιάτσικας: Σε ένα μουσικό ταξίδιστο χρόνο μας καλεί ο Φίλιππος Πλιάτσικας, σε ένα ταξίδι που θα μας οδηγήσει πίσω στην γέννηση του σπουδαιότερου συγκροτήματος που έβγαλε η Ελλάδα, τους "Πυξ Λαξ". Οι μουσικές από τη χρονιά του 1987, οι προσωπικές του επιτυχίες καθώς και τα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, θα μας χαρίσουν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές δημιουργώντας ένα κλίμα νοσταλγίας, συγκίνησης αλλά και διασκέδασης.

Για 6η συνεχή χρονιά λοιπόν, ο θεσμός που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους είναι εδώ, πιο ανανεωμένος από ποτέ για να προσφέρει ένα μαγευτικό και αξέχαστο τριήμερο.

To υπόλοιπο μουσικό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινωθεί άμεσα και είναι σίγουρο πως θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς φίλους της μουσικής.

Today is life, tomorrow never comes!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News