default-image

Στη Σούδα το γιοτ που θα φιλοξενήσει τον Τζορτζ Κλούνεϊ

Κρήτη
Στη Σούδα το γιοτ που θα φιλοξενήσει τον Τζορτζ Κλούνεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν ήταν μόνο το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Reflection που κατέπλευσε το πρωί στο λιμάνι της Σούδας. Είχαμε και μία ακόμα πιο… χλιδάτη άφιξη, καθώς στη Σούδα έφτασε και θα παραμείνει μέχρι την Παρασκευή - ένα από τα πιο πολυτελή γιοτ. Ο λόγος για το γιοτ Romea, σημαίας των νησιών Κέιμαν, το οποίο ήρθε από το Ντουμπάι και λόγω καιρού θα παραμείνει για δύο μέρες ακόμα στο λιμάνι της Σούδας.

Το εντυπωσιακό γιοτ τράβηξε τα βλέμματα όλων όσων βρέθηκαν το πρωί στο λιμάνι και μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν ποιοι είναι οι επιβάτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, μετά από συνομιλία που είχε με άτομα από το προσωπικό, στο γιοτ δεν υπάρχουν επιβάτες. Αναμένεται όμως να δεχτεί στους πολυτελείς χώρους του γνωστές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς θα βρίσκεται στις Κάννες για το φεστιβάλ κινηματογράφου που θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα. Φημολογείται μάλιστα ότι ένα από τα ζευγάρια που θα απολαύσουν τις σουίτες του, είναι ο Τζορτζ Κλούνει με την Αμάλ Αλαμουντίν.

Εξάλλου πρόκειται για ένα γιοτ αναψυχής το οποίο "οργώνει" την Μεσόγειο (Κάννες, Κορσική, Γαλλική Ριβιέρα, Μονακό, Σαρδινία, Σαν Τροπέ).

Το γεγονός ότι οι επιβάτες του είναι… χοντρά πορτοφόλια επιβεβαιώνεται από το κόστος ενοικίασης το οποίο ανέρχεται στις 875.000 € ανά εβδομάδα!

Το γιοτ, μήκους 82 μέτρων, διαθέτει 25 άτομα πλήρωμα και φιλοξενεί έως και 12 επιβάτες, διαθέτει σουίτες και πολυτελείς καμπίνες, ενώ ανάμεσα στις ανέσεις που προσφέρει είναι τζακούζι, σάουνα, κινηματογράφο, μεγάλο σαλόνι κλπ.

Πάρτε μία γεύση από το πολυτελές εσωτερικό του:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News