default-image

Προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του εισπνέοντας υγραέριο

Κρήτη
Προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του εισπνέοντας υγραέριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ προκαλεί ένα ακόμη θλιβερό περιστατικό το οποίο σημειώθηκε μέσα στις γιορτές με έναν μοναχικό ηλικιωμένο στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες νωρίς το απόγευμα της Τρίτης διασώστες του ΕΚΑΒ κλίθηκαν να παραλάβουν τον άτυχο ηλικιωμένο ο οποίος σύμφωνα με τους οικείους του παρουσίαζε σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια.

Ωστόσο οι διασώστες βρέθηκαν μπροστά σε ένα δραματικό όπως φαίνεται περιστατικό, καθώς όπως διαπίστωσαν ο ηλικιωμένος είχε εκτεταμένα εγκαύματα στο πρόσωπο του. Όπως αποκαλύφθηκε στην πορεία ο 86χρονος Ηρακλειώτης φέρεται να επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του τη Μεγάλη Πέμπτη, επιστρατεύοντας ένα γκαζάκι, το οποίο άναψε και κόλλησε στο πρόσωπο του.

Έντρομοι οι οικείοι του φαίνεται ότι κατάφεραν να τον γλιτώσουν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή με τον άτυχο ηλικιωμένο όμως να έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα. Άγνωστο γιατί επέλεξαν να μην τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και να αποσιωπήσουν το γεγονός.

Ωστόσο φαίνεται ότι σταδιακά η κατάσταση του επιδεινώθηκε, με τον 86χρονο να παρουσιάζει πλέον έντονο οίδημα και δύσπνοια. Αργά το απόγευμα της Τρίτης κλήθηκε τελικά ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Στην υπόθεση αυτή έχει επιληφθεί και η Αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του θλιβερού περιστατικού. Ο 86χρονος νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News