default-image

"Mε άφησε η μαμά μου..." λέει τώρα η Μαρία - Ειρήνη

Ελλάδα
"Mε άφησε η μαμά μου..." λέει τώρα η Μαρία - Ειρήνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν την Τρίτη οι γονείς της μικρής Μαρίας-Ειρήνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο,αν και όπως λένε οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, δεν φαίνεται να υπάρχει δόλος από πλευράς τους.Μάλιστα κρατήθηκαν στη διάρκεια της νύχτας.

Την Τετάρτη θα προσαχθούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για να δικαστούν.Στους γονείς ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος τους σε βαθμό πλημμελήματος, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κατά συναυτουργία, και τους παραπέμφθηκαν σε δίκη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Το κοριτσάκι ηλικίας 3,5 ετών διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» .

Δείτε τι είπε η θείας της μικρής Μαρίας

Τι είπε η 4χρονη Μαρία για την εξαφάνισή της

Εμφανώς φοβισμένη και ταλαιπωρημένη από την περιπέτεια που βίωσε, η μικρή Μαρία απάντησε σύμφωνα με το cnn.gr στις ερωτήσεις του ψυχολόγου ανηλίκων σχετικά με το τι έγινε και βρέθηκε μακριά από την επίβλεψη της οικογένειάς της. Ο διάλογος που ακολουθεί είναι χαρακτηριστικός του φόβου που ένιωθε το παιδί για τα όσα έγιναν:

- Που ήσουν;

- Στο δάσος.

- Τι ήθελες εκεί;

- Με άφησε η μαμά μου.

- Πώς βρέθηκες στο δάσος;

- Με άφησε η μαμά μου.

Το κορίτσι σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ εξαφανίστηκε το μεσημέρι του Πάσχα από την μάντρα παλιών αυτοκινήτων του παππού της στο Σχιστό, όπου είχε πάει με τους γονείς του για το Πάσχα και βρέθηκε 20 ώρες αργότερα, το μεσημέρι, στην περιοχή Αφαία Χαϊδαρίου, περίπου 4 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της εξαφάνισης.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά για εξετάσεις, καθώς από την εξέτασή του και από ιατροδικαστή δεν διαπιστώθηκε κακοποίηση ή κάτι άλλο σοβαρό για την υγεία του, πέρα από την εμφανή ταλαιπωρία του και τις γρατζουνιές στα χέρια και στα πόδια οι οποίες, όπως εκτιμάται, προκλήθηκαν από τα χόρτα και τα κλαδιά της περιοχής.

Κοιμήθηκε τη νύχτα στα χωράφια

Επίσης έχει γρατζουνιές στο πρόσωπο και πάλι από την ίδια αιτία, γι' αυτό εκτιμάται ότι πιθανόν κοιμήθηκε τη νύχτα κάπου στα χωράφια.

Σε αστυνομικούς και τον ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. , οι οποίοι συζήτησαν μαζί της διακριτικά, η μικρή δεν ανέφερε τίποτα για τρίτο άτομο, αυτοκίνητο, ή κάτι άλλο που να αφήνει υπόνοιες για απαγωγή.

Οι ολονύκτιες αναζητήσεις δεν απέδωσαν καρπούς και τελικά εντοπίστηκε σήμερα, από δύο γυναίκες και έναν λιμενοφύλακα στο Χαϊδάρι, να περιπλανάται κλαίγοντας και ενημερώθηκε η Αστυνομία.

(Φωτογραφία intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News