Ειδήσεις

Μετα τον ήλιο, άστατος καιρός στην Κρήτη

Με άστατο καιρό έγινε η επιστροφή των εκδρομέων αφού σε πολλές περιοχές της Κρήτης προβλέπονται βροχοπτώσεις, ενώ σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ προβλέπονται ακόμα και φαινόμενα κατα τόπους πιο ισχυρά. Πάντως για το Ηράκλειο οι προβλέψεις είναι πιο ευνοϊκές εφόσον πάντα επιβεβαιωθούν οι μετεωρολόγοι.

Aντίθετα σύμφωνα με το meteo.gr αίθριος είναι ο καιρός στο Ηράκλειο την Τρίτη, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που φτάνουν τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες αναμένεται αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριος ο καιρός στα Χανιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που φτάνει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με σποραδική συννεφιά, με θερμοκρασία που αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Αρκετά συννεφιασμένος ο καιρός στο Ρέθυμνο , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που φτάνει τα 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός παραμένει αμετάβλητος, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Συννεφιασμένος ο καιρός στον Άγιο Νικόλαο , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου και βόρειους ανέμους με ένταση που φτάνει τα 3 μποφόρ.

Άνεμοι και συννεφιά την Τετάρτη

Για την Τετάρτη 4/5 στα Χανιά , θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις δυτικούς ανέμους έντασης 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για την Τετάρτη 4/5 στο Ηράκλειο, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Σχόλια