default-image

Ο Μάης ήρθε μετρώντας ήδη 24 νεκρούς στην άσφαλτο(video)

Κρήτη
Ο Μάης ήρθε μετρώντας ήδη 24 νεκρούς στην άσφαλτο(video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπαράζ τροχαίων δυστυχημάτων συγκλόνισαν την Κρήτη το εορταστικό διήμερο του Πάσχα που προηγήθηκε ,με το νησί να μετρά δύο ακόμη νεκρούς με διαφορά μόλις 2 ημερών.

Ένας άνδρας στην Ιεράπετρα και μία  γυναίκα στο Ρέθυμνο, με τον Απρίλη ,από τις αρχές τους έτους ,να κατέχει μέχρι στιγμής τα σκήπτρα και να χαρακτηρίζεται ως ο πιο φονικός μήνας του 2016 ενώ άσχημο ποδαρικό ,στο θέμα των τροχαίων, έκανε χθες και ο Μάης .

Τα νούμερα σοκάρουν. Οι νεκροί από την αρχή του χρόνου έως σήμερα είναι είκοσι τέσσερις, την ώρα που το ίδιο διάστημα πέρυσι ήταν δεκαεννέα. Πρώτοι νομοί στην μακάβρια λίστα όπως διαμορφώνεται , αναδεικνύονται   Ηράκλειο και Χανιά με δέκα νεκρούς αντίστοιχα  ο καθένας και ακολουθεί το Λασίθι με τρεις νεκρούς και τέλος το Ρέθυμνο που βγαίνει σχεδόν αλώβητο από τη θανατηφόρα μάχη στην άσφαλτο, με έναν νεκρό.Οι θανάσιμοι κίνδυνοι πολλοί, ανάμεσα τους η ταχύτητα, το αλκοόλ, σε συνδυασμό με το οδικό δίκτυο.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_vsayqiwp/

2016:ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ(ΠΗΓΗ: ΕΣΥΠΡΟΤΑ)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 10

ΧΑΝΙΑ: 10

ΡΕΘΥΜΝΟ: 1

ΛΑΣΙΘΙ: 3

ΣΥΝΟΛΟ: 24

Ρεπορτάζ: Φωτεινή  Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News