Ειδήσεις

Ένωσαν τις δυνάμεις τους για τον αδύναμο συνάνθρωπο

Αγάπη και αλληλεγγύη ώστε να μη ζήσει κανείς συμπολίτης μας τις γιορτές του Πάσχα νιώθοντας αβοήθητος, ήταν ο στόχος της προσπάθειας αστυνομικών και λιμενικών του Ηρακλείου που ένωσαν τις δυνάμεις τους δε μια ακόμη κίνηση ανθρωπιάς.

Οι ομάδες μπάσκετ των δύο Σωμάτων, έδωσαν ραντεβού στο κλειστό γήπεδο στα Δύο Αοράκια για μια διαφορετική αναμέτρηση, όπου το αποτέλεσμα κρίθηκε εκτός τερέν.

Η πρωτοβουλία συνοδεύτηκε από την αναμέτρηση των ομάδων μπάσκετ των δύο Σωμάτων στη διάρκεια της οποίας πολίτες προσέφεραν τσάντες με είδη που μοιράστηκαν σε περίπου 200 οικογένειες.

Οι οικογένειες των αστυνομικών και των λιμενικών, αλλά και όσοι θέλησαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, αντί για εισιτήριο, προσέφεραν τσάντες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία παρέλαβαν οι εθελοντές της "Κίτρινης Αποστολής".

Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική και οι ποσότητες που συγκεντρώθηκαν αρκετές για να ανακουφίσουν έστω και προσωρινά δεκάδες οικογένειες με μικρά παιδιά.

Τα τρόφιμα έφτασαν στους παραλήπτες τους, μαζί με τις θερμές ευχές όλων ώστε σύντομα να ξεπεραστούν οι δυσκολίες κάθε οικογένειας.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

Σχόλια