Ειδήσεις

Δημοφιλής προορισμός τα Χανιά και το φετινό Πάσχα

Σε δημοφιλή προορισμό για την περίοδο του Πάσχα αναδεικνύονται και φέτος τα Χανιά, καθώς,σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, από την αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας έως σήμερα, οι αφίξεις αγγίζουν τις 30.000 άτομα.

Στο λιμάνι της Σούδας με τα πλοία της γραμμής έχουν αφιχθεί περίπου 13.000 επιβάτες και με τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού περίπου 16.000 επιβάτες. Σε υψηλά ποσοστά, που ξεπερνά το 80%, κυμαίνεται η πληρότητα των ξενοδοχείων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων, Μανώλη Γιαννούλη, στα ξενοδοχεία και καταλύματα της πόλης αλλά και σε κοντινές περιοχές, παρατηρείται αύξηση του αριθμού των επισκεπτών, κυρίως Ελλήνων. Η πλειονότητα των ξένων επισκεπτών που βρίσκονται στα Χανιά έχουν επιλέξει ξενοδοχειακές μονάδες στις περιοχές του Πλατανιά και της Γεωργιούπολης.

Ο ίδιος επίσης, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφέρει πως από τις αρχές Μαΐου αναμένεται να λειτουργήσουν οι περισσότερες τουριστικές μονάδες, καθώς σταδιακά αυξάνονται και οι πτήσεις τσάρτερ προς το αεροδρόμιο της πόλης.

Σχόλια