default-image

Στον ανακριτή για ναρκωτικά και ζωοκλοπές

Κρήτη
Στον ανακριτή για ναρκωτικά και ζωοκλοπές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tη Δευτέρα του Πάσχα οδηγούνται ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθούν τα έξι άτομα τα οποία συνελήφθησαν τη Μεγάλη Τετάρτη, έπειτα από ευρεία αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε διάφορες περιοχές των Δήμων Χερσονήσου, Μινώα Πεδιάδος και Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για πέντε ντόπιους κι έναν Πακιστανό, ηλικίας από 21 έως 44 ετών, οι οποίοι βαρύνονται -κατά περίπτωση- για διάφορες παραβάσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά, ζωοκλοπές, όπλα, απόπειρα εκβίασης, κλοπή οχήματος, αλλά και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Οι έξι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ανήμερα της Μεγάλης Πέμπτης ενώπιον του Εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε τέσσερις εξ' αυτών ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος. Εν συνεχεία, οι κατηγορούμενοι μετέβησαν στο γραφείο του ανακριτή, από όπου ζήτησαν -και πήραν- προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα του Πάσχα. Μέχρι τότε και οι έξι θα παραμείνουν στα κρατητήρια...

Υπενθυμίζεται ότι -σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.- από την αστυνομική επιχείρηση της Μεγάλης Τετάρτης, εξιχνιάστηκε μια υπόθεση διακίνησης κοκαϊνης, δυο περιπτώσεις ζωοκλοπής με συνολικά 211 κλεμμένα αιγοπρόβατα και αμνοερίφια και μια υπόθεση κλοπής φορτηγού αυτοκινήτου. Εξάλλου, εξιχνιάστηκαν και δύο υποθέσεις πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος τριών ντόπιων, καθώς και μια περίπτωση απόπειρας εκβίασης.

Σημειώνεται ότι όλα τα αδικήματα φέρονται να τελέστηκαν στο διάστημα από τον περασμένο Ιούλιο έως και τον Ιανουάριο του 2016.

Ρεπορτάζ: Νικόλας Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News