default-image

CX-5: Το sport crossover της Mazda

Σπορ
CX-5: Το sport crossover της Mazda

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καινούργιο μοντέλο της Mazda, το οποίο περιγράφεται ως η coupe εκδοχή του CX-5 παρουσιάστηκε επίσημα στην έκθεση του Πεκίνο.

Το CX-4 βασίζεται στο μεγαλύτερο SUV της Mazda, αλλά έχει σπορ προφίλ χάρη στην έντονα κεκλιμένη οροφή, το μυώδες πίσω τμήμα, τις καμπύλες γραμμές, τις ζάντες 19 ιντσών και τα δυναμικά φωτιστικά σώματα LED. Παράλληλα, η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος είναι στα 197 χλστ., κάτι που επιτρέπει την κίνηση σε χωμάτινες διαδρομές.

Πολυτελή χαρακτηριστικά διαθέτει το εσωτερικό, με τους Ιάπωνες να έχουν δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των υλικών και στις επενδύσεις.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η συμπεριφορά του αυτοκινήτου στον δρόμο είναι υποδειγματική, με τους κινητήρες τεχνολογίας SkyActiv 2.0 και 2.5 λίτρων, απόδοσης 158 και 192 ίππων, να συνδυάζουν τις επιδόσεις με την οικονομική κατανάλωση καυσίμου.

Η κίνηση περνά στους τροχούς μέσω μηχανικού ή αυτόματου κιβωτίου έξι σχέσεων, με την ισχυρότερη έκδοση να φέρει και σύστημα τετρακίνησης.

Αρχικά το CX-4 θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα, ωστόσο δεν αποκλείεται το 2017 να έρθει στην Ευρώπη δεδομένης της αυξημένης ζήτησης των crossover στην ήπειρό μας.  

Πηγή: zougla.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News