default-image

Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε τετράχρονο

Κρήτη
Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε τετράχρονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θρήνος στη Σητεία. Το χειρότερο Πάσχα θα περάσει μία οικογένεια που βιώνει από το μεσημέρι ένα ανείπωτο δράμα  καθώς έφυγε από κοντά της το τετράχρονο αγγελούδι της με τον πλέον τραγικό τρόπο.

Το παιδί έπαιζε ανέμελο στην αυλή του σπιτιού του με μία μπάλα όταν ξαφνικά εκείνη βρέθηκε στο δρόμο .Ανυποψίαστο για το κακό που έμελλε να συμβεί πετάχτηκε στο δρόμο για να πιάσει την μπάλα του . Εκείνη την ώρα όμως η μοίρα φαίνεται πως είχε στήσει το δικό της άσχημο παιχνίδι.

Καθώς από εκείνο το σημείο περνούσε ένα αυτοκίνητο που είχε ως αποτέλεσμα να παρασύρει το μικρό αγοράκι .

 Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τάχιστα το παιδί στο νοσοκομείο της Σητείας όπου δυστυχώς δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματα του.

Το πένθος είναι αβάσταχτο και ο πόνος βαρύς για την οικογένεια του μικρού αγοριού  που έχει ακόμη δύο παιδάκια ενώ  σύμφωνα και με τον αστυνομικό διευθυντή Λασιθίου κ. Μανόλη Πετάση ο οδηγός του μοιραίου ι.χ συνελήφθη και θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Συγκλονισμένη και η τοπική κοινωνία της Σητείας καθώς το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στην πόλη ενώ δεν λείπουν και οι αντιδράσεις  απο κατοίκους για το γεγονός ότι ηλικιωμένοι παίρνουν το τιμόνι  στα χέρια τους δίχως να υπολογίζουν τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει μια κακιά στιγμή και κατά πόσο έχουν τέτοια αντανακλαστικά που να μπορούν να αποφύγουν μία άκρως δυσάρεστη και τραγική κατάσταση.

Ρεπορτάζ:Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News