default-image

Μοναδικές στιγμές για τον ΟΦΗ '94 (video)

Ποδόσφαιρο
Μοναδικές στιγμές για τον ΟΦΗ '94 (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Γεντί Κουλέ» αποθέωσε την περασμένη Κυριακή την πρωταθλήτρια ομάδα του ΟΦΗ '94, κατά την απονομή του Κυπέλλου της Γ' Κατηγορίας από την ΕΠΣΗ.

Με ανακοίνωσή τους, η Επιτροπή Διοίκησης της Ακαδημίας του ΟΦΗ, οι άνθρωποι του ΟΦΗ '94, οι προπονητές και όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ '94 ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση του ΟΦΗ και τον κόσμο της ομάδας για τη μεγάλη τιμή που τους πρόσφεραν κατά την εκδήλωση απονομής του Κυπέλλου του πρωταθλητή.

Όπως αναφέρουν: «Για τον ΟΦΗ '94 ακόμα μεγαλύτερη αξία από την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει το χειροκρότημα των φιλάθλων του ΟΦΗ μέσα στο ναό μας, μέσα στο «Γεντί Κουλέ». Αυτή η επιβράβευση ήταν το δικό μας πραγματικό πρωτάθλημα και θα θυμόμαστε για μια ζωή την αναγνώριση του κόσμου στη φετινή μας προσπάθεια. Ευχόμαστε ανάλογες στιγμές να ζήσει και η ομάδα του ΟΦΗ την Κυριακή 15 Μαΐου. Θα είμαστε κι εμείς εκεί για να τη στηρίξουμε και καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ να γεμίσει το «Γεντί Κουλέ» και να αποτελέσει το 12ο παίκτη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Την ίδια ημέρα είχε γίνει και το τελευταίο επίσημο ματς της χρονιάς με τις Ποταμιές στο ΒΑΚ, με τη φιλοξενούμενη ομάδα να παίρνει μια όμορφη πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα, κατά την είσοδο των ομάδων δημιούργησε μια αψίδα και περνώντας οι πρωταθλητές ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ '94, τους χειροκρότησαν, αναγνωρίζοντάς τους έτσι την επιτυχία τους και συγχαίροντάς τους για την κατάκτηση του τίτλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News