default-image

Πένθος για την καθηγήτρια που έφυγε νωρίς...

Κρήτη
Πένθος για την καθηγήτρια που έφυγε νωρίς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πένθος έχουν βυθιστεί τα σχολεία της Κηπούπολης Ηρακλείου, εξαιτίας του πρόωρου χαμού μιας καλής καθηγήτριας και άξιας γυναίκας. Πρόκειται για την Άντυ Δενδρινού, υποδιεύθυντρια του 2ου ΕΠΑΛ και πολύτιμη συνεργάτη στο ειδικό εξεταστικό κέντρο των επαγγελματικών λυκείων του Ηρακλείου.  

Η Άντυ Δενδρινού έφυγε στην ηλικία των 53 ετών και αφού είχε παλέψει γενναία για πολλά χρόνια με την επάρατη νόσο. Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη σήμερα στον ιερό ναό του νέου κοιμητηρίου Ηρακλείου, όπου είχαν συρρεύσει συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι για το στερνό αντίο. Συγκινητικοί ήταν οι επικήδειοι της διευθύντριας του 2ου ΕΠΑΛ και εκπροσώπου της ΕΛΜΕ Ηρακλείου. Η εκλιπούσα είχε σημαντική προϋπηρεσία στην τεχνική εκπαίδευση, όπου δίδασκε το μάθημα της μηχανολογίας. Ήταν μητέρα ενός παιδιού 13 χρονών.

Λίγο πριν την κηδεία συνεδρίασε έκτακτα ο σύλλογος των διδασκόντων του 6ου Επαγγελματικού Λυκείου Ηρακλείου, που συστεγάζεται με το 2ο ΕΠΑΛ στο σχολικό συγκρότημα της Κηπούπολης. Αφού ενημερώθηκε από τον διευθυντή του σχολείου κ. Κώστα Αρχοντάκη για την απώλεια της Άντυς Δενδρινού, αποφάσισε:

· Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία αντιπροσωπεία του σχολείου.

· Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια των συναδέλφων.

· Να διαβαστεί το παρόν ψήφισμα και να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο

· Να συλλέξει χρήματα τα οποία θα διατεθούν στην μνήμη της εκλιπούσας.

Ρεπορτάζ: Ελένη Σταυρουλάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News