default-image

Τα μέτρα ασφαλείας για τους 310 του τελικού!

Ποδόσφαιρο
Τα μέτρα ασφαλείας για τους 310 του τελικού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα είναι κεκλεισμένων των Θυρών αλλά δικαίωμα εισόδου έχουν 310 άτομα! Διότι τόσες θα είναι οι προσκλήσεις που θα δοθούν από την ΕΠΟ και από τις δυο ομάδες (250 και από 30 Ολυμπιακός και ΑΕΚ).

Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας έγινε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ. Μάλιστα, τέθηκε το ζήτημα των οικογενειών των ποδοσφαιριστών, για τις οποίες πρέπει να υπάρξει ειδική πρόβλεψη προκειμένου να μπορέσουν να δώσουν το παρών στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και να παρακολουθήσουν τον τελικό. Και είναι κάτι που θα εξεταστεί από την ΕΠΟ.

Στη σύσκεψη έδωσαν το παρών στελέχη της Ομοσπονδίας, ο αστυνομικός διευθυντής που τομέας ευθύνης του είναι το Ολυμπιακό Στάδιο, εκπρόσωπος του Σταδίου και από την πλευρά του Ολυμπιακού οι Καραπαππάς και Παναγόπουλος και από την ΑΕΚ οι Μπόμπος και Αρκάδη.

Τυπικά γηπεδούχος θα είναι ο Ολυμπιακός και φιλοξενούμενη η ΑΕΚ. Κάτι που σημαίνει πως θα έχουν και τους αντίστοιχους πάγκους στο ΟΑΚΑ. Ενώ και οι 30 προσκλήσεις κάθε ομάδας, θα τοποθετηθούν στην κερκίδα από την μεριά του κάθε πάγκου. Και στη μέση θα είναι οι προσκλήσεις της ΕΠΟ. Συμφωνήθηκε να παραμείνουν κλειστά όλα τα μπουθ του ΟΑΚΑ, εκτός απ' αυτό της τηλεοπτικής μετάδοσης. Ενώ για τα μέτρα ασφαλείας πέριξ του γηπέδου, θα εκπονήσει πλάνο η αστυνομία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News