default-image

Τι ψωνίζουν οι Κρητικοί - Δείτε το ωράριο

Κρήτη
Τι ψωνίζουν οι Κρητικοί - Δείτε το ωράριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tην «Ανάσταση» περιμένουν οι καταστηματάρχες του Ηρακλείοι οι οποίοι βλέπουν τα τελευταία 24ωρα τους καταναλωτές να μπαίνουν μεν στα μαγαζιά , αλλά μόνο για να ψωνίσουν τα απολύτως απαραίτητα και χωρίς διάθεση να κάνουν μεγαλύτερα έξοδα εν όψει Πάσχα. Αγοράζουν κυρίως δώρα για τα παιδιά, καθώς όσο περιορισμένα κι αν είναι τα χρήματα, δεν θέλουν να τους στερήσουν το χαμόγελο .

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του προέδρου του εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου Μανώλη Κουμαντάκη και του αντιπροέδρου Αλέξανδρου Χουστουλάκη η κίνηση είναι μειωμένη έως και 20% . Το μόνο που δείχνει να «κινείται» είναι τα  παιδικά ρούχα και παπούτσια .

Φυσικά οι καταναλωτές φρόντισαν και τα βαφτιστήρια στα οποία αγόρασαν την καθιερωμένη πασχαλινή λαμπάδα.

«Ποντάρουν» στους καταναλωτές της «τελευταίας στιγμής»

Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες υπάρχει όμως ακόμη ελπίδα να ζεσταθεί η αγορά αφού όσοι θέλουν να προχωρήσουν σε αγορές έχουν ακόμη στη διάθεσή τους δύο ημέρες. Άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα «ποντάρουν» στους καταναλωτές της «τελευταίας στιγμής» οι οποίοι σώζουν την κατάσταση αφού με τις αγορές ακόμα και λίγο πριν την Ανάσταση βοηθούν ώστε τα ταμεία των καταστηματαρχών να μην παραμείνουν άδεια.

Για όσους θέλουν να σπεύσουν στην αγορά το ωράριο έχει ως εξής:

 Μ. Πέμπτη: Από 9 π.μ. έως 9 μ.μ.

Μ. Παρασκευή: Από 12 μ. έως 6 μ.μ.

Μ. Σάββατο: Από 9 π.μ. έως 3 μ.μ.

Κυριακή του Πάσχα: Κλειστά

Δευτέρα: Κλειστά

Τρίτη: Κλειστά (μεταφορά Πρωτομαγιάς)

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραϊτη - Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News