default-image

Καραμπόλες, ατυχήματα και χάος στο πάρκινγκ του ΠΑΓΝΗ

Κρήτη
Καραμπόλες, ατυχήματα και χάος στο πάρκινγκ του ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα απίστευτο χάος επικρατεί στο πάρκινγκ εντός του ΠΑΓΝΗ, γεγονός που έχει οδηγήσει σε διαμαρτυρίες για την άναρχη κατάσταση που επικρατεί σε αυτό. Η απίστευτη καραμπόλα αυτοκινήτων που σημειώθηκε την περασμένη βδομάδα, ευτυχώς χωρίς θύματα, όταν η οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο ενώ έκανε όπισθεν, κινούμενη στο χώρο στάθμευσης που βρίσκεται εντός του νοσοκομείου, αλλά και η καθημερινή κωμικοτραγική εικόνα στο συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης έχουν προκαλέσει εύλογες αντιδράσεις από τους εργαζομένους, τους ασθενείς και τους επισκέπτες του νοσοκομείου, που ζητούν να μπει τάξη στο πάρκινγκ εντός του ΠΑΓΝΗ.

Λόγω της αναρχίας που επικρατεί σε αυτό, πολλοί εργαζόμενοι, όπως λένε, όταν φεύγουν από τη δουλειά τους βρίσκουν τα αυτοκίνητά τους χτυπημένα από μικροατυχήματα, ενώ την ίδια στιγμή, κλοπές και διαρρήξεις στα οχήματα που σταθμεύουν σε αυτό είναι συνηθισμένες καταστάσεις, αφού δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Το πιο συγκλονιστικό μάλιστα όλων των συμβάντων που αρκετά συχνά σημειώνονται στο χώρο αποτελεί το ότι κατά καιρούς έχουν κλαπεί ακόμα και ολόκληρα αυτοκίνητα, με τους ιδιοκτήτες τους, που δεν περίμεναν ποτέ να τους συμβεί κάτι τέτοιο σε πάρκινγκ νοσοκομείου, να τα αναζητούν μάταια.

Απουσιάζουν βασικές υποδομές

Τη νύχτα μάλιστα ο φωτισμός στο χώρο στάθμευσης εντός του νοσοκομείου, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, είναι ανεπαρκής και η παρουσία αδέσποτων σκύλων τούς προκαλεί φόβο, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έντρομοι έχουν δεχτεί επιθέσεις από τα πεινασμένα και τρομαγμένα ζώα που κυκλοφορούν στην αυλή του νοσοκομείου.

Η διοίκηση προστατεύει με μπάρες μόνο το χώρο στάθμευσης των διευθυντών-μελών ΔΕΠ, ενώ όλοι οι άλλοι, γιατροί του ΕΣΥ, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό, ως εργαζόμενοι ενός κατώτερου Θεού, συνωστίζονται σε αφύλακτο χώρο με τους ασθενείς, τους συγγενείς και τους πάσης φύσεως επισκέπτες. Έτσι, όλοι οι υπόλοιποι χώροι στάθμευσης, τα πεζοδρόμια και οι διάδρομοι είναι κατειλημμένοι από αυτοκίνητα παρκαρισμένα εντελώς αυθαίρετα, με τις μπάρες που υπάρχουν εκεί να είναι σπασμένες προ αμνημονεύτων χρόνων.

Σκουπίδια και ακαθαρσίες συμπληρώνουν το σκηνικό της ντροπής

Σκουπίδια και αδέσποτα

Το άθλιο αυτό σκηνικό βέβαια συμπληρώνουν σκουπίδια, σπασμένα από τον αέρα δέντρα, καταυλισμοί αθίγγανων που κατά καιρούς κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά και εγκαταλειμμένα κρατικά αυτοκίνητα, δημιουργώντας μια κατάσταση γενικής απαξίωσης του χώρου. Εικόνα ντροπής, που δεν τιμά κανέναν και ιδιαίτερα τη διοίκηση που, απ' ό,τι φαίνεται, μάλλον δε νοιάζεται για όλες αυτές τις λεπτομέρειες, που όμως κάνουν τη διαφορά!

Όσον αφορά πάντως στην καραμπόλα, που αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα, θυμίζουμε πως ο σύζυγος της κυρίας που οδηγούσε το όχημα που προκάλεσε το τροχαίο νοσηλεύεται στην Ορθοπαιδική για μεγάλο διάστημα. Εκείνη τη μοιραία μέρα που συνέβη το περιστατικό, η γυναίκα του και οδηγός του οχήματος τον είχε επισκεφτεί. Όταν έφευγε, πήγε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητό της και το αποτέλεσμα ήταν να σημειωθεί καραμπόλα, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς και μόνο με υλικές ζημιές.

Κερασάκι στην τούρτα" στο μπάχαλο που επικρατεί στο πάρκινγκ η απίστευτη καραμπόλα που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα

Πάντως η νέα διοίκηση που μόλις ανέλαβε έχει όλο το χρόνο μπροστά της για να ενημερωθεί για την εικόνα που επικρατεί και να αναζητήσει λύσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News