default-image

Σύντομα οβελίας ούτε για "δείγμα"

Κρήτη
Σύντομα οβελίας ούτε για "δείγμα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μειωμένες σε σχέση με πέρυσι είναι οι παραγγελίες για τον παραδοσιακό οβελία, με τους κρεοπώλες να καλούν τους καταναλωτές να σπεύσουν άμεσα για τις αγορές τους για το πασχαλινό τραπέζι καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να υπάρξουν ελλείψεις στην αγορά, με φόντο το μειωμένο αριθμό σφαγής αμνοεριφίων.

Τη προσοχή των καταναλωτών στις αγορές τους εφιστά ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Νομού Ηρακλείου ο οποίος καλεί παράλληλα τους καταναλωτές να εμπιστευτούν και φέτος τα κρεοπωλεία της γειτονιάς τους.

Ο πρόεδρος των κρεοπωλών κ.Φορτετσανάκης

Μείωση 15% στις παραγγελίες

Μάλιστα ήδη καταγράφεται μείωση 15% στις παραγγελίες αρνιού φέτος σε αρκετά κρεοπωλεία του Ηρακλείου, με την αγοραστική κίνηση να είναι χαλαρή, όπως σχολιάζει ο κλάδος ο οποίος δεν κρύβει την ανησυχία του για το ενδεχόμενο να υπάρξουν ελλείψεις στην αγορά, καθώς όπως εξηγούν σφάζονται λιγότερα αμνοερίφια σε σχέση με πέρυσι.

 "Να εμπιστευτούν τα κρεοπωλεία της γειτονιάς τους" είναι το μήνυμα που στέλνει ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Νομού Ηρακλείου προς τους καταναλωτές, εφιστώντας παράλληλα τη προσοχή τους σε τυχόν παραπλανητικές προσφορές.

Ίδια η τιμή

Η τιμή του ντόπιου αρνιού κυμαίνεται από 7,50 έως 8,50 ευρώ, τιμή η οποία παραμένει στα ίδια περυσινά επίπεδα, με τους κρεοπώλες ωστόσο να εκφράζουν τον προβληματισμό τους γύρω από τις ελκυστικές τιμές των 5,50 ευρώ που καταγράφονται σε άλλα σημεία πώλησης.

Αρκετοί καταναλωτές στρέφουν το ενδιαφέρον τους στις τιμές και όχι τόσο στην ποιότητα όπως σχολιάζουν κρεοπώλες που ευελπιστούν στην "Ανάσταση" του κλάδου τους.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News